fbpx
Match4

Így sötétült el a DIGI Sport és indult el a Match4 – VIDEÓ

Megtörtént az átállás, a DIGI sport tematikájú adói, a Digi Sport 1, a Digi Sport 2 és a Digi Sport 3 az éjjel végleg elsötétültek, és megérkezett a helyükre a Network4 két sportadója. A régi csatornák leállítása az ezt megörökítő videók szerint kissé drasztikusra sikeredett.

Mint arról a Media1 még júniusban beszámolt, a 4iG által felvásárolt DIGI megszünteti az összes saját gyártású tévécsatornáját. Első körben a három sportcsatorna, a DIGI Sport 1, a Digi Sport 2 és a Digi Sport 3 búcsúzott el most, tehát csütörtökről péntekre virradó éjszaka lekapcsolták ezek adását, majd pár másodperccel később megérkezett helyükre a Network4 csoporthoz tartozó Arena4, valamint az újonnan induló Match4.

A YouTube-ra felkerült felvételek tanúsága szerint elsőként a DIGI Sport 3 szűnt meg, a videó feltöltője szerint éjfél után 4 perccel. A jelek szerint nem gondolták túl a búcsút, ugyanis épp egy férfi beszélt, amikor egyszerűen elsötétült az adás a mondat közepén:

Hajnal 3 óra környékén a DIGI Sport 2 is megszűnt, a YouTube-ra felkerült videó szerint itt még lement néhány ajánló a DIGI egyéb (még működő) csatornáinak műsorait reklámozva, majd szünet nélkül elindult az Arena4.

Utolsóként a DIGI Sport 1 szűnt meg, melynek helyén az új Match4 indult el hajnali 6 órakor. A felkerült videó szerint a DIGI csatornájának adását itt is hirtelen vágták el, majd kis szünetet követően elindult a Network4 új sportcsatornája:

Az újonnan induló Match4 kapcsán a Media1 tegnap két videót is kapott, ezeket is mutatjuk:

Néhány héttel ezelőtt Borsány-Gyenes András, a Network4 tulajdonosa és elnöke volt a Media1 Podcast vendége, akivel az új csatorna mellett több más érdekességről is szó esett – a beszélgetést ide kattintva tudja meghallgatni.

Ahogy azt tegnap már megírtuk, a Match végül nem is csak a DIGI-nél jelent meg.

Szeptemberben szűnik meg a DIGI World, a DIGI Life, a DIGI Animal World, a H!t Music Channel, a Music Channel és a FilmNow is. Még nem minden csatorna esetében ismert, hogy mi kerül ezek helyére, a szolgáltató ugyanis csak részleges tájékoztatást adott erről eddig, de ami ismert, azt már megírtuk egy hírben.

Szintén az ősszel az Érd TV is megszünteti lineáris adását és eltűnik a Telekom mellett a DIGI kínálatából is.

A DIGI sportcsatornái ma, péntek éjjel sötétültek el, melyekről videók is készültek.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások