fbpx
Profi Amerikaifutball-bajnokság, NFL.

Újításokat jelentett be az Arena4 / Network4 az idei NFL közvetítésekről

Elindult a Profi Amerikaifutball-bajnokság, az NFL 103. szezonja, a Network4-csoport pedig a látványos sportág minden izgalmas pillanatát megmutatja. A médiacég a 2022/2023-as idény NFL alapszakaszából 100 mérkőzést közvetít élőben, és a szokásoknak megfelelően a magyar nézők a rájátszás minden mérkőzését láthatják majd. A rajongók a hét egyetlen napján sem maradnak néznivaló nélkül, ami egyedülálló a sportág hazai történetében.

Elindult a Profi Amerikaifutball-bajnokság, az NFL 103. szezonja, a Network4-csoport pedig a valamennyi pillanatát közvetíteni fogja a felületein. A péntek hajnalban kezdődött bajnokság meccseit az ARENA4 televízión és az ARENA4+ streaming-szolgáltatáson adják élőben, a fordulók mérkőzései pedig a lefújást követően azonnal felkerülnek az online felületre visszanézhető formában – ez utóbbi újdonság.

Az amerikai foci rajongói az új idényben minden nap új tartalmakhoz férnek hozzá az ARENA4-en és az ARENA4+-on. Hétfőn hajnalban a Sunday Night Football meccseit, keddenként a Monday Night Football eseményeit láthatják. Az eddigi focimentes napon, szerdán NFL Overtime címmel új, kétórás összefoglaló műsor érkezik az előző játékhét összes izgalmas pillanatával, touchdownjával.

Profi Amerikaifutball-bajnokság, NFL.
Fotó: Network4

Csütörtökönként jön az NFL Gameday, a liga hivatalos, egyórás összefoglalója és az NCAA, vagyis az egyetemi bajnokság összefoglalója. Szombatonként az NCAA mérkőzéseké a képernyő. Vasárnap az NFL Countdown, a forduló beharangozó stúdióműsora, két élő mérkőzésközvetítés és a RedZone, a körkapcsolásos műsor érkezik. (Utóbbi kizárólag az ARENA4+ kínálatában.)

„Az NFL Overtime az előző forduló teljes összefoglalója: Az összes touchdown, minden nagyjáték, minden mérkőzésről, majdnem két órában. A Gameday is hasonló műsor, mégsem nevezhetjük összefoglalónak, inkább az események drámai dokumentálásának. Az NFL Overtime-nak köszönhetően egyetlen rajongó sem marad le semmiről, ami a forduló mérkőzésein történt. Ilyen még soha nem volt Magyarországon, de jól mutatja, hogy az NFL népszerűsége hazánkban is elért arra a szintre, hogy megérdemli ugyanazt a körítést, amit a top labdarúgó bajnokságok évtizedek óta megkapnak

– mondta Kun Zsolt, a Network4 vezető NFL-kommentátora.

Profi Amerikaifutball-bajnokság, NFL.
Fotó: Network4

Az első két játékhéten a Network4 a következő mérkőzéseket közvetíti:

1. hét

09.09. 2:20
Los Angeles Rams – Buffalo Bills

09.11. 19:00
Miami Dolphins – New England Patriots

09.11. 22:25
Arizona Cardinals – Kansas City Chiefs

09.12. 2:20
Dallas Cowboys – Tampa Bay Buccaneers

09.13. 2:20
Seattle Seahawks – Denver Broncos

2. hét

09.16. 2:20
Kansas City Chiefs – Los Angeles Chargers

09.18. 19:00
New Orleans Saints – Tampa Bay Buccaneers

09.18. 22:25
Dallas Cowboys – Cincinnati Bengals

09.19. 02:20
Green Bay Packers – Chicago Bears

09.20. 1:15
Buffalo Bills – Tennessee Titans

09.20. 2:20
Philadephia Eagles – Minnesota Vikings

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Network4.
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások