fbpx
A Király, az RTL+ sorozata

Jelentős műsorváltozás lesz az RTL-en – leadják A Király, A Nagy Fehér Főnök és a Ki vagy te című szériák első részét

A három új, teljes egészében csak az RTL+ platformon elérhető új sorozat első részének hagyományos, lineáris televíziójában történő bemutatásával kívánja népszerűsíteni az új fizetős streamingszolgáltatását az RTL Magyarország. Emiatt műsorváltozás lesz a jövő héten az RTL-en.

Mint arról beszámoltunk, az RTL Magyarország szerdán 5.000 órányi tartalommal elindította új, fizetős streamingszolgáltatását.

Elstartolt az RTL+, Magyarország legújabb fizetős streamingszolgáltatása

Olyan exkluzív, csak az RTL+ felületen elérhető tartalmakkal indult el a platform mint például a Lengyel Tamás nevével fémjelzett A Nagy Fehér Főnök, továbbá a Ki vagy te és a Zámbó Jimmy-ről szóló A Király.

Ezek a sorozatok egyelőre csak az RTL+ kínálatában lesznek elérhetők, azonban az RTL Magyarország úgy döntött, hogy kedvcsinálóként, azaz promóciós célból ezek első részeit műsorra tűzi az RTL (korábbi nevén RTL Klub), tehát lineáris csatornája képernyőjén is. Ezt onnan lehet tudni, hogy a SorozatWiki észrevette, hogy jelentős műsorváltozás lesz a jövő hétvégén az RTL-en, és a műsorrendbe bekerült a három széria első epzódja.

Jövő héten szombaton lesz látható a Ki vagy te

November 26-án, jövő szombaton A mi kis falunk évadpremierje után, 21:15-kor debütál a Ki vagy te első epizódja. A Pásztor Virág (Barátok közt, Hotel Margaret) és Lengyel Tamás (A mi kis falunk, Válótársak) főszereplésével érkező, szókimondó, kifejezetten fiataloknak szóló sorozat nyitó epizódja 25 perces. A változás miatt a korábban bejelentett A séf meg a többiek maraton 21:00 helyett, csak 21:50-kor kezdődik majd.

Ki vagy Te? Az RTL+ új sorozata
Ki vagy Te? Az RTL+ új sorozata

Elmarad jövő héten vasárnap a Bolondok aranya, hogy bemutathassák A Király és a Nagy Fehér Főnök első epizódját

November 27-én, jövő vasárnap A Séf meg a többiek tripla részes visszatérő részei után, 21 órakor érkezik A Király első epizódja. A Zámbó Jimmy életét bemutató, nagyszabású minisorozatban a zenész fiatalkori megformálója Olasz Renátó (Aranyélet) lesz, a halála előtti időszakban pedig Nagy Ervin (Válótársak, A Tanár) formálja majd meg. A produkció nyitánya nettó (reklámok nélkül számított) adásideje közel 1 órás lesz. Közvetlenül utána, 22:15-kor A Nagy Fehér Főnök első része is látható lesz az RTL-en.

Az RTL+ új sorozata, A Nagy Fehér Főnök
Az RTL+ új sorozata, A Nagy Fehér Főnök

A Lengyel Tamás főszereplésével érkező produkció kisvárosi történeteket elevenít majd meg és aktuális társadalmi kérdéseket boncolgat, illetve polgárpukkasztó témákkal is fog foglalkozni. A műsorváltozás miatt a Bolondok aranya című esti film elmarad.

Csak az első epizódok

Az RTL Magyarországnál a SorozatWikivel azt közölték, hogy a lineáris televíziós csatornájukon, az RTL-en csak az első epizódok lesznek láthatók. A további részek az RTL+ streamingplatformon lesznek láthatók. Mint arról a Media1-en beszámoltunk, egy hónapig egyébként az új streamingszolgáltatáséért még nem kér pénzt az RTL.

Elstartolt az RTL+, Magyarország legújabb fizetős streamingszolgáltatása

Frissítés 2022.11.18

Az RTL közzzétette az új exkluzív sorozatok előzeteseit, mutatjuk mi is ezeket ITT.

Megjött az előzetes A Király, A Nagy Fehér Főnök, valamint a Ki vagy te című sorozatokhoz

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások