fbpx
A mi kis falunk című sorozat egyik jelenete.

Bejelentette az RTL A mi kis falunk 7. évadának premierjét

Az RTL saját gyártású tévésorozatának új évadában az is kiderül, hogyan ünneplik a karácsonyt Pajkaszegen és kik térnek vissza a faluba az ünnepre.

Az RTL Magyarország egy mai, hétfői, a Media1-hez is eljuttatott közleményében jelentette be, hogy november 26-án, 20 órától folytatódik az RTL-en A mi kis falunk, immáron a 7. évadával.

Mint írták, a széria folytatásában az első epizódban Szifon és Baki elhatározzák, hogy csocsóasztalt szereznek a kocsmába, a polgármester hátfájdalmai pedig egyre elviselhetetlenebbé válnak. A folytatásban Laci és Saci kapcsolata ismét tartogat meglepetéseket, Kati diétára fogja a polgármestert, és egy titokzatos személy is érkezik a faluba, aki több férfit is boldoggá tesz majd. Laci egy szerelmes levelet talál az utcán, amiről azonnal megindulnak a találgatások és végre az is kiderül, hogyan zajlanak a karácsonyi ünnepek Pajkaszegen, ahova Gyuri is visszatér, természetesen Erikával, aki azonnal beleveti magát az ünnepi készülődésbe.

A mi kis falunk című sorozat egyik jelenete.
Fotó: RTL sajtószoba.

Az epizódok a televíziós vetítést követően az ingyenes RTL Most online platformon is visszanézhetők lesznek.

Bejelentették, kik lesznek Szabados Ágnes utódjai az RTL Híradónál és azt, hogy Szabados mellett egy férfi műsorvezetővel is bővül a Reggeli stábja

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A mi kis falunk című sorozat egyik jelenete. Fotó: RTL sajtószoba.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások