fbpx
Istenes Bence, az RTL Magyarország műsorvezetője

Végleg elbúcsúzott az RTL Klub, íme egy videó, hogyan lett belőle RTL

Miller Dávid, az X-Faktor műsorvezetője egy kézsuhintással pillanatok alatt végleg eltüntette a médiaszolgáltató 25 éve használt nevét az X-Faktor szombat esti élő adása közben, majd nem sokkal 20 óra 40 perc után az első reklámblokkban már láthatók voltak a csatorna új arculati elemei.

Az előzetesen megjelent információknak megfelelően az RTL Klub az idei X-Faktor első élő adásában, nem sokkal 20 óra 40 perc után nevet és arculatot váltott, az új név RTL lett, az arculat pedig megegyezik a tulajdonos cégcsoport arculatával.

A változást Miller Dávid műsorvezető vezette fel, aki felidézte, hogy 25 évvel ezelőtt, amikor az RTL Klub elindult, mindössze egy éves volt, most pedig ő búcsúztatja el a csatorna nevét, majd feltartotta a kezét és a mikrofonját, és a képernyő bal felső sarkában megjelent az új nevet, az RTL-t tartalmazó arculati elem. A reklámblokkban szintén voltak újdonságok, ez a lenti 2. videóban látható.

Íme a pillanat, amikor a 25 éves RTL nevet és arculatot váltott

Íme egy kis ízelítő az RTL új arculatából.

Sebestyén Balázs az RTL új arculatában
Sebestyén Balázs az RTL új arculatában

Az RTL Magyarország nem sokkal később közleményben tudatta, hogy a változások csak az elnevezéseket és az arculati elemeket érintik, az RTL főcsatornájának tartalmi zsánerei és egyéb, nem arculati jellemzői változatlanok maradnak. A következő hetekben, az anyacsatornához hasonlóan, több lépcsőben szinte minden adó és digitális termék arculatot vált majd. Utóbbiak menetrendjéről a Media1 korábbi írásában található információ.

Megvan, mikor változik meg az RTL Klub, az RTL+ és az RTLII neve – változik a Direct One csatornakínálata

További hírek

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások