fbpx
Gabnay Máté (független), Koltai-Kiss Borbála (MTVA), Gólya Ágnes (Forbes), Koós Anna (penzcentrum.hu), Ádám, Rebeka Nóra (Mandiner) és Kocsmár-Tóth István (Index) (b-j) a KAVOSZ Zrt. rendezésében átadott Junior Prima Díj magyar ismeretterjesztés és média kategóriájának díjazottjai a Gerbeaud Kávéházban 2022. november 9-én.

Kiosztották a Junior Prima Díjakat – elismerést kapott a Mandiner, a Forbes, az Index, az MTVA és a Pénzcentrum munkatársa

Huszonnyolc jelöltből hat fiatal vehetett át elismerést a Junior Prima Díj magyar ismeretterjesztés és média kategóriájában tegnap, szerdán Budapesten.

Az MTI beszámolója szerint a 2 millió forint pénzjutalommal járó díjat Ádám Rebeka Nóra (Mandiner), Gabnay Máté (független), Gólya Ágnes (Forbes), Kocsmár-Tóth István (Index), Koltai-Kiss Borbála (MTVA) és Koós Anna (penzcentrum.hu) vette át a KAVOSZ Zrt. rendezésében megvalósult tegnapi, szerdai ünnepségen.

A díjazottak az elismerést megköszönve arról beszéltek, hogy nehéz időszakot élhettek át a média világában, minden nap új kihívásokkal kellett szembesülniük az elmúlt két és fél évben. Kiemelték, hogy mennyire fontos a pontos, hiteles és azonnali tájékoztatás, és hatalmas a felelősségük abban, hogy mit mikor és hogyan írnak le. Kitértek arra is, hogy egyre nehezebb súlyt adni a fontos témáknak. Ez a díj képes lehet arra, hogy értéket kölcsönözzön további munkájuknak – hangsúlyozták, köszönetet mondva szakmai közösségüknek, közvetlen munkatársaiknak is.

A zsűri tagjai között volt Krisán László, a KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója, Balogh Gabriella, a Net Média Zrt. résztulajdonosa, Holló Márta, a Magyar Telekom vállalati kommunikációs igazgatója, Gundel Takács Gábor újságíró, műsorvezető, kommentátor, Kovács Tibor, a Ringier Hungary ügyvezető igazgatója, Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, Perlusz László, a VOSZ főtitkára és Vaszily Miklós, a TV2 elnöke, az Index társtulajdonosa.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Gabnay Máté (független), Koltai-Kiss Borbála (MTVA), Gólya Ágnes (Forbes), Koós Anna (penzcentrum.hu), Ádám, Rebeka Nóra (Mandiner) és Kocsmár-Tóth István (Index) (b-j) a KAVOSZ Zrt. rendezésében átadott Junior Prima Díj magyar ismeretterjesztés és média kategóriájának díjazottjai a Gerbeaud Kávéházban 2022. november 9-én. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások