fbpx
Major Eszter, Kecsmár Alexandra, Tihanyi Péter és Szabados Ágnes, az RTL műsorvezetői

Bejelentették, kik lesznek Szabados Ágnes utódjai az RTL Híradónál és azt, hogy Szabados mellett egy férfi műsorvezetővel is bővül a Reggeli stábja

Kecsmár Alexandrával és Major Eszterrel bővül az RTL Híradó műsorvezetői stábja, miután Szabados Ágnes műsorvezető felhagyott a híradózással és átigazolt a csatorna Reggeli című műsorához. Szabados Ágnes mellett egy férfi műsorvezető, Tihanyi Péter is csatlakozik az RTL ébresztőműsorához.

Tegnap, vasárnap este, a híradós műsorvezető búcsúzása alapján már megírtuk, hogy Szabados Ágnes úgy döntött, 8 év után befejezi a híradózást és a továbbiakban az RTL Reggeli című ébresztőműsorába igazol át, valamint könyves munkáira fókuszál ezután. Szabados Ágnes ma már látható is volt a Reggeliben.

Távozik Szabados Ágnes az RTL Híradó műsorvezetői posztjáról, de a csatorna egy másik műsorában továbbra is látható lesz

A Media1 a búcsúzást látva azonnal kérdést küldött az RTL Magyarországnak arról, hogyan pótolják Szabados Ágnest az RTL Híradóban. Nem sokkal ezelőtt közlemény érkezett a televíziós társaságtól, amiből kiderül a válasz, illetve két új híradós műsorvezetőt is bejelentettek.

Két új műsorvezető az RTL Híradónál

A válasz szerint olyan riporterek fognak híreket olvasni az RTL Híradónál, akik napi szinten tudósítanak az eseményekről is, és munkájuknak csak egy része lesz a stúdiós szereplés, riporteri-szerkesztői feladataikat is örömmel folytatják. A két új műsorvezető: Kecsmár Alexandra és Major Eszter.

Kecsmár Alexandra 2018-ban gyakornokként kezdett a Fókuszban, végigjárta a ranglétrát és riporterként egyebek mellett interjút készített Németország egyik legazdagabb emberével és Gábor Zsazsa özvegyével is. A Notre Dame leégésekor ő tudósította a helyszínről az RTL nézőit. Kecsmár Alexandra a a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakán szerzett diplomát. Hobbija a futás és az olvasás, emellett nagyon szeret festeni is.  Mint arról a Media1 korábban beszámolt, Kecsmár Alexandra az Év Hotele című műsorban is látható.

Kecsmár Alexandra, az RTL Híradó újdonsült műsorvezetője
Kecsmár Alexandra, az RTL Híradó újdonsült műsorvezetője

Major Eszter 2020 óta az RTL Híradó riportere, az elmúlt két és fél évben főként egészségügyi témákkal kapcsolatos tudósításokat készített. Major Eszter a Nyíregyházi Főiskolán történész-idegenvezető alapszakon, majd történelem-inkluzív nevelés tanár mesterképzésen diplomázott. Pénzügyi felsőfokú szakképesítése mellett kommunikáció szakos diplomával is rendelkezik. Hobbija az aktív kikapcsolódás: a túrázás mellett raftingol és via ferratázik is.

Major Eszter, az RTL Híradó műsorvezetői székében
Major Eszter, az RTL Híradó műsorvezetői székében

A két új műsorvezetővel először a késő esti RTL Híradóban találkozhatnak a nézők. Kecsmár Alexandrát november 7-én, hétfő este láthatják majd, míg Major Eszter három nappal később, november 10-én debütál a képernyőn. Ami pedig a távolabbi jövőt illeti: nem kizárt, hogy a Hírigazgatóság más riporterei is feltűnnek majd hírolvasói szerepben.

Az RTL Magyarország közleményéből az is kiderül, hogy Szabados Ágnes a Reggeli című műsor mellett az rtl.hu-ra is gyárt tartalmakat. Az X-Faktor TOP6 versenyzőjével készült beszélgetései már megtekinthetők a videós hírportálon.

Szabados Ágnes mellett egy férfi műsorvezetővel is bővül a Reggeli stábja

A Reggeli csapata nem csak a volt híradóssal, hanem egy új férfi műsorvezetővel, az Éjjel-Nappal Budapest című sorozat egyik alapemberével, A Konyhafőnök VIP egykori versenyzőjével, Tihanyi Péterrel is bővülni fog. A sümegi fiatalember életét a sorozat előtt a sport határozta meg, éveken keresztül versenyszerűen röplabdázott.

Tihanyi Péter és Szabados Ágnes az RTL Reggeli műsorvezetőiként
Tihanyi Péter és Szabados Ágnes az RTL Reggeli műsorvezetőiként

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások