fbpx
RTL Híradó

Távozik Szabados Ágnes az RTL Híradó műsorvezetői posztjáról, de a csatorna egy másik műsorában továbbra is látható lesz

Szabados Ágnes 8 év után kezdeményezte a távozását a hírműsortól, és a jövőben a Reggeli című ébresztőműsorban lesz látható.

Szabados Ágnes döntéséről a Rábai Balázzsal párban vezetett mai, vasárnap esti híradóban számolt be. Azt mondta, maga döntött így, és meglehetősen megilletődve búcsúzott a nézőktől, akiknek azt mondta, ha továbbra is látni szeretnék, korán kell ébredniük.

Rábai Balázs a hírműsor végén egy virágcsokrot nyújtott át Szabados Ágnesnek és megköszönte a közös munkát. Íme a búcsúzás pillanatai videón.

Az rtl.hu-nak adott interjúban Szabados Ágnes elmesélte, mi vezetett az elhatározásához, és azt is elárulta, egyébként egyáltalán nem egy korán kelő típus, ezért ezt kihívásnak tartja, de épp azt érezte, hogy új kihívásra van szüksége.

„Új helyzetekben szeretném kipróbálni magam, és erre a Reggeli tökéletes. Igen, a régi rémálmot, hogy lekésem az RTL Híradót, lassan felválthatja az új rémálom, hogy lekésem a Reggelit, mert elalszom. Ígérem, nem fog valóra válni”.

A másik változás, hogy míg egy híradós sosem mondhat véleményt, a Reggeliben erre lehetősége nyílik majd, de ez nem teljesen idegen számára, hiszen az elmúlt években Szabados Ágnes könyv, illetve irodalmi témákban eddig is készített interjúkat podcastjára.

„A Reggeli persze egy jóval szélesebb spektrum, rengeteg témalehetőséggel” – tette hozzá az RTL Híradó távozó és a Reggeli leendő műsorvezetője.

Bár mostantól a műsorvezető reggel 4-4:15 körül kel majd, hogy időre ott legyen az ébresztőműsorban, a hétvégén több ideje lesz majd olvasni, ugyanis ekkor nem kell dolgoznia, derül ki az rtl.hu interjújából.

Szabados Ágnes a Facebook-oldalán is arra célzott, hogy íst most több ideje lesz a könyvesboltjára és az olvasóközönségre.

Azt egyelőre még nem jelentették be, hogy ki veszi át Szabados Ágnes helyét az RTL Híradóban.

Frissítés

Megvannak az utódok

Megkerésünkre a csatorna egy közleményt küldött hétfőn, amiből kiderül, hogy kik lesznek Szabados Ágnes utódjai és azt is, hogy Szabados Ágnes mellett egy új férfi műsorvezető is csatlakozik a Reggelihez.

Bejelentették, kik lesznek Szabados Ágnes utódjai az RTL Híradónál és azt, hogy Szabados mellett egy férfi műsorvezetővel is bővül a Reggeli stábja

További hírek találhatók a Media1-en.

Borító: RTL Híradó Rábai Balázs és Szabados Ágnes műsorvezetésével. fotó: RTL sajtószoba (archív)
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások