fbpx
Discovery+, HBO Max.

Előbb egyesül az HBO Max és a Discovery+

A közös platform az USA-ban hónapok múlva elérhető lesz már, Európába pedig 2024-ben érkezik meg. Az már most biztos, hogy drágább lesz, mint most.

David Zaslav, a Warner Bros. Discovery elnöke a cég harmadik negyedévét értékelve jelentette be, hogy előrébb hozzák a két streamingfelületük, az HBO Max és a Discovery+ egyesítését. Ez azt jelenti, hogy az Egyesült Államokban hónapokon belül elérhető lesz a szolgáltatás, Dél-Amerikában 2023 második felében, Európában pedig 2024-ben érkezik meg a felület, aminek egyelőre még nincs neve – írja a Deadline.

Eldőlt: összeolvad az HBO Max és a Discovery+ streamingszolgáltatás

Az összevonás azután történik, hogy a Discovery megvásárolta az HBO anyacégét, a WarnerMediát, az új vezetés pedig brutális költségcsökkentésbe kezdett az HBO körül: menet közben vetettek véget az HBO Max világszintű bevezetésének, leállították az európai tartalomgyártás jelentős részét és elkaszáltak több sorozatot is (ennek a folyamatnak lett áldozata A besúgó is Magyarországon).

Jean-Briac Perrette, a Warner Bros. Discovery streamingért felelős vezetője azt is hozzátette, hogy az új szolgáltatás biztosan drágább lesz az HBO Max mostani előfizetési árainál az infláció és a jóval komolyabb méretű tartalom miatt. Az is biztos, hogy a Netflixhez hasonlóan ennek is érkezik fapados verziója, ami az alacsonyabb árért cserébe reklámokat is tartalmaz majd.

Jön A híd: Magyarósi Csaba műsorvezetésével leforgatták az HBO Max első magyar gyártású reality-jét Romániában

 

Bejelentették a SkyShowtime magyarországi indulásának időpontját

További hírek

 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások