fbpx
A SkyShowTime nevű új streamingszolgáltatás

Bejelentették a SkyShowtime magyarországi indulásának időpontját

A SkyShowtime nevű új streamingszolgáltatás vezérigazgatója egy exkluzív amszterdami eseményen jelentette be közép- és kelet-európai, így magyarországi indulásának időpontját.

A Media1-nek megküldött közlemény szerint a SkyShowtime 2022. december 14-én indul Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában, és 2023 februárjától lesz elérhető Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában.

A SkyShowtime, Európa új nagy streamingszolgáltatója nemzetközi sztárok és a vállalat vezetőinek részvételével tartott exkluzív európai nyitóeseményt Amszterdamban, ahol Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója jelentette be a debütálás időpontjait.

Az új streamingszolgáltatás a bejelentés szerint a „világ legnagyobb stúdióinak és legtehetségesebb filmeseinek munkáját egyesítve több ezer órányi minőségi szórakozást kínál az egész család számára. A szolgáltató előfizetői a világ legjobban várt sorozatainak és filmjeinek széles választékából válogathatnak.”

A SkyShowtime egy helyre gyűjti össze a blockbuster filmbemutatókat, az új, prémium sorozatokat, a családi tartalmakat, valamint a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálatát. A SkyShowtime helyi gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és különlegességeket is kínál majd.

Az eseményen megjelentek a SkyShowtime sorozatpremierjeinek sztárjai, köztük Ethan Peck és Rebecca Romijn a Star Trek: Strange New Worlds-ből, Demián Bichir a Let The Right One In-ből, valamint Clara Rugaard a The Rising-ból. A rendezvényen részt vett Bokeem Woodbine és Yerin Ha (Halo), Jake Lacy és Colin Hanks (A Friend of the Family), valamint Jeff Wilbusch és Juliana Canfield (The Calling) is.

A SkyShowtime először idén szeptember 20-án indult el Dániában, Finnországban, Norvégiában és Svédországban, majd október 25-én Hollandiában és Portugáliában. A platform decembertől Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában is elérhető lesz, 2023 első negyedévében pedig Spanyolországban, Andorrában, valamint Közép- és Kelet-Európában folytatódik a terjeszkedés.

A közép- és kelet-európai műsorkínálathoz és árazáshoz kapcsolódó információkat a platform december 14-i indulása előtt jelentik be.

Újabb magyar került a SkyShowtime streamingszolgáltatás regionális vezetőségébe

 

Ki vagy te?, Gyertek át!, Mellékhatás, Faking Hitler, A Király, Sisi, On The Spot –itt vannak a részletek az RTL+ néven induló fizetős streamingszolgáltatásról

TV2 Klubra nevezik át a TV2 egyik csatornáját és indul a TV2 Zéró is

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások