fbpx
HBO Max.

Leállítják az HBO Max globális bevezetését

Új platformon dolgozik az HBO Max tulajdonosa, a Warner Bros Discovery. Egyelőre nem sokat tudni az új, egyesített platformról. Az HBO Max nemzetközi bevezetését mindenesetre leállítják. Ennek lehet az egyik első áldozata a magyar gyártású A besúgó is.

Befejeződött az HBO Max globális bevezetése, és már egy, az HBO Max és a Discovery+ műsortárát egyesítő, kombinált streaming szolgáltatás bevezetésén dolgozik a Warner Bros Discovery (WBD)– írta TBI megerősített értesülései nyomán a Filmsor.hu.

Az új platform neve egyelőre nem ismert, ahogyan az indulás pontos dátuma sem; de várhatóan 2023-ban indul el, elsőként Franciaországban.

A WBD szóvivője elmondta: addig nem is fognak az előfizetői szám növelésére koncentrálni az új piacok meghódításával, amíg a két szolgáltatást nem egyesítették.

A cég megerősítette a TBI-nek azt is, hogy az HBO Max idén márciusban indított európai műsorai voltak az utolsók, már csak Franciaországban és Spanyolországban fognak saját tartalmat gyártani.

Discovery+, HBO Max.
Fotó: stock / Depositphotos

A Filmsor.hu egyúttal megjegyezte: várhatóan már nem sok technikai fejlődés lesz látható az HBO Maxon, ugyanis a cég valószínűleg szinte minden erőforrását az új, kombinált szolgáltatás tökéletesítésére fogja fordítani.

Mint arról a Media1 beszámolt, a Warner Bros. Discovery a Warner Media és a Discovery egyesüléséből jött létre idén áprilisban. Néhány nappal ezelőtt érkezett a hír, hogy az HBO Max felhagy a saját gyártású tartalmak készítésével, nem elérhető már A besúgó című, tavasszal bemutatott, magyar gyártású sorozat sem rajta.

A besúgó negyedik része.
A besúgó negyedik részét néhány napja levették az HBO Max platformról. Fotó: WarnerMedia

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások