fbpx
A Hal a tortán új évadának néhány szereplője.

Új évaddal jelentkezik a Hal a tortán – kiderült, kik főznek majd az első héten

A SuperTV2 egyúttal bejelentette a novemberi programkínálatát is.

Új évaddal jelentkezik november 21-től a 10 éves SuperTV2 képernyőjén a Hal a tortán című gasztroreality – tudatta lapunkkal a TV2 Média Csoport egy mai, szerdai közleményében.

Az új évad első hetében olyan hírességek igyekeznek majd egymást lefőzni, és a Hal a tortán háziasszonyát, Gáspár Beát lenyűgözni mint GWM, Zalatnay Cini, Kiszel Tünde, Győrfi Pál, valamint Szuperák Barbara.

A műsor új évadáról egy előzetest is kaptunk a tévétársaságtól:

Ezekkel a filmekkel készül a novemberre a csatorna

A SuperTV2 egyúttal bejelentette a novemberi műsorait is. November 5-én 20 órakor érkezik a csatornára a Szájhős.tv, egy modern Robin Hood story Forgács Péter rendezésében. A film férfi főszereplője Jaskó Bálint, aki a TV2 jövőre induló napi sorozatának, a Hazatalálsznak is az egyik főszereplője lesz.

November 7-én 23 órakor Az élet ízeiben az indiai konyha rejtelmeibe avatja be a nézőket Helen Mirrent Manish Dayal. November 12-én 20 órakor az Átejtve című vígjáték lesz képernyőn. A történet épp A vasmacska kölykei ellentéte, ezúttal Eugenio Dervez a dúsgazdag mágnás az, aki emlékezetkieséssel küzd, és egykori alkalmazottja móresre tanítja.

November 13-án 21 órától a nagyrészt Budapesten forgatott amerikai akció-komédia, A kém, aki dobott engem látható Mila Kunis-szal és Kate McKinnon-nal. November 19-én 20 órakor Reese Whiterspoon küzd a jogi karon a Doktor Szöszi első részében, majd 26-án a második részben a politikusok intrikáival veszi fel a harcot.

November 20-án 21 órakor a Léon, a profiban című film érkezik, december 3-án 17:30-kor a Meryl Streep főszereplésével egy családi vígjáték következik, az Egyszerűen bonyolult, majd másnap este 21:00-kor a „me too” témát feldolgozó Botrányt adja a csatorna Charlize Theron, Nicole Kidman és Margot Robbie főszereplésével.

Visszatér a tévéképernyőkre Sári Évi

TV2 Klubra nevezik át a TV2 egyik csatornáját és indul a TV2 Zéró is

Jön Árpa Attilával A Nagy Ő című párkereső reality – bejelentették a sugárzás időpontját és a részleteket

 

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A Hal a tortán új évadának néhány szereplője. Fotó: TV2 Média Csoport.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások