fbpx
Litkai Gergely, a Miért? című műsorszámban a Comedy Clubban

Litkai Gergely születésnapja alkalmából a humorveterán két produkcióját is műsorra tűzi a Comedy Central – íme az előzetes

Október 19-én, tehát ma, szerda este Litkai Gergelyé a főszerep a Comedy Centralon, hiszen a humorista születésnapját két önálló estje műsorra tűzésével ünnepli a humorcsatorna.

A Számok című műsorszámban a családi hagyományok és gyermekkori emlékek is jelentős szerepet kapnak, hiszen a humoristának nem csupán a szülei, hanem a keresztanyja is matematikatanár. Emellett szó esik még az általa kitalált pápasorszámokról, a cukiság mértékegységéről, valamint arról is, hogy a római számok miért teljesen alkalmatlanok a saját funkciójuk betöltésére.

Ezt követően A Multilandben a nagyvállalati élet kerül terítékre. Litkai Gergely ugyanis kívülről-belüli ismeri ezt a szférát, így hasznos praktikákkal és taktikákkal tud szolgálni azok számára, akik egy sokszor haszontalan céges környezetben kívánnak – ahogy ő fogalmaz – sakkbábúk lenni.

És ezzel még nincs vége

A rendhagyó szülinapi duplázást követő pénteken Litkai Gergely a Comedy Clubban is visszatér a képernyőre. Október 21-i estjében a korábbaiknál is „komolyabb” témát boncolgat. Legyen szó életünk apróbb vagy jelentős összefüggéseiről, a színes mosásról vagy az univerzum határait feszegető témákról, a humorista a Miért?-ben felteszi az emberi lét értelmére vonatkozó legfontosabb kérdéseket.

Litkai Gergely szülinapi duplaestje október 19-én, ma este 21 órától kezdődik a Számokkal, majd 22:25-től indul a Multiland. Október 21-én Litkaival a Comedy Club Miért? 21:00-tól lesz látható.

Litkai Gergely egyébként 1976. október 19-én született, vagyis a 46. születésnapját ünnepli. Litkai nem sokkal a 45. születésnapja után a Media1 Podcast vendége volt, beszélgetésünk itt érhető el.

„Ez olyan, mint az akác” – Litkai Gergely volt a Media1 vendége

 

További hírek érhetők el a Media1-en. Ha még nem tette, kövessen bennünket Facebookon és iratkozzon fel Telegram-csatornánkra!

Borító:Litkai Gergely, a Miért? című műsorszámban a Comedy Clubban
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások