fbpx
Tilos Rádió

Megvan a Tilos Rádió visszakapcsolási dátuma

Már nem kell sokáig várni, hogy újra hallható legyen a rádió adása a visszanyert FM-frekvencián.

Október 22-én, jövő héten szombaton 20 órakor a Jövőzenével elindul a következő tíz éves sugárzás a régi megszokott, Budapest FM 90,3 MHz frekvencián – derül ki egy Facebook-bejegyzésből, amit a Tilos Rádió tett közzé csütörtökön.

A rádió szeptember 3-án éjféltől némult az egyetlen FM-frekvenciáján, miután az NMHH Médiatanácsa nem hosszabbította meg a médiaszolgáltató jogosultságát; az adás azóta csak az interneten hallgatható. A Tilos Rádió azonban elindult a frekvencia hasznosítására irányuló pályázaton, és mint azt szeptember 22-én megírtuk, egyedüli pályázóként újra elnyerték a korábban használt frekvenciát.

Az üggyel kapcsolatos korábbi írásainkat ide kattintva tudja elolvasni.

Media1 Podcast: Akár egy Pink Floyd szám miatt is veszélybe kerülhet egy rádió – vendégünk volt a Tilos Rádió ügyvezetője és a Klubrádió volt főszerkesztője

Zalai rádiós frekvenciákat pályáztat a Médiatanács, bírság a debreceni FM90 Campus Rádiónak – ülésezett a Médiatanács

Music FM néven regisztrált védjegyet a napokban egy ismert magyar médiavállalat – megkérdeztük a tulajdonost, mik a tervei a névvel

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások