fbpx
eOldal

Megszünteti a Central Médiacsoport az eOldal nevű webes szolgáltatását

A Media1 értesülése szerint jövő év február elsejei határidővel kivezeti a Central Médiacsoport az eOldal nevű online weblapkészítő termékét.

Az eOldal megszűnéséről portálunk a weblapkészítő- és tárhely szolgáltatáshoz kapcsolódó hírlevélből értesült, melyben az üzemeltető bejelentette, hogy legutoljára 2023. január 31-én lesznek elérhető a webtárhelyen lévő oldalak.

A Central Médiacsoport a tájékoztató levélben azt ígéri, hogy azok, akik fizetős csomagban vannak és 2023. január 31. utáni időszakra is kiterjedő előfizetéssel rendelkeznek, a fennmaradó időtartamra járó különbözet időarányos részét visszakapják, erről külön üzenetben kapnak további részletes tájékoztatást a későbbiekben.

Jelezték azt is, hogy már 2022. október 1-jétől nincs mód új szerződés megkötésére, és a meglévő szolgáltatás meghosszabbítására is csak a fennmaradó időtartam erejéig, az adott csomag esetén alkalmazott fix előfizetési díj megfizetése ellenében van lehetőség.

Az eOldal azt kéri a felhasználóktól, hogy még a szolgáltatásainak elérhetősége alatt, de legkésőbb 2023. január 31-ig a felhasználók a profiljukhoz feltöltött multimédiás állományokat (szövegek, képek, videók, stb.) és mindennemű, a szolgáltatás adminisztrációs felületén keresztül elérhető adatát mentsék le, mivel 2023. február 1-jétől ezeket a szolgáltató törölni fogja, és nem lesz mód a visszaállításra.

A Central Médiacsoport az elmúlt időszakban több, kevésbé népszerű digitális termékétől is megvált, nemrég például a Citromail nevű levelezőszolgáltatást is eladta.

További hírek érhetők el a Media1-en. Megtalál minket Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások