fbpx
Della, a 24.hu új gazdasági podcastja Baka F. Zoltánnal.

Della néven új gazdasági podcastot indított a 24.hu

A műsorvezető Baka F. Zoltán, aki korábban az Mfor-Privátbankár főszerkesztője, majd egy ideig a HVG vezető szerkesztője volt.

A Della, a 24.hu új gazdasági elemzőműsora alapvetően az aktuális gazdasági helyzetre, történéseire fókuszál fókuszál, olyan kérdéseket boncolgat, hogy merre tart a koronavírus-járvány és az orosz-ukrán háború tépázta világgazdaság, mi lesz a megtakarításokkal, a munkahelyekkel, a környezettel. A meghívott vendégek az adott terület kiemelkedő szakértői, cégvezetői, gazdaságpolitikusai.

A Della első epizódja már elérhető a 24.hu oldalán, melyben Surányi György egyetemi tanár, volt jegybankelnökkel beszélgetnek az aktuális gazdasági helyzetről. A podcast-sorozat kéthetente jelentkezik friss részekkel, melyek 45-60 perc hosszúságúak lesznek. A beszélgetések a szokásos podcast-felületeken túl elérhetők a portál YouTube csatornáján is.

A podcast műsorvezetője Baka F. Zoltán, aki 2020 augusztusától 2021 decemberéig volt az Mfor-Privátbankár főszerkesztője, majd idén februárban a HVG hetilap vezető szerkesztője lett, szeptember eleje óta azonban a 24.hu-n jelentkezik cikkekkel.

 

Újított a Klubrádió

 

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Central Médiacsoport.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások