fbpx
Sztaniszláv András, az MPRSZ elnöke.

Sztaniszláv András bekerült az ICCO felsővezetésébe

Először került magyar pr-szakember az ICCO (The International Communications Consultancy Organisation) nemzetközi kommunikációs tanácsadó szervezet operatív bizottságának (Executive Committee) tagjai közé Sztaniszláv András személyében.

„Már 6 éve képviselem az MPRSZ-t az ICCO igazgatóságában és nagy megtiszteltetés számomra, hogy az elkövetkező években a felsővezetés tagja lehetek mint pénztárnok. Az én feladatom lesz az általános gazdálkodás, tagdíjak és szponzorbevételek kezelése is. Ez egy nagyszerű lehetőség, hogy még közelebbről is megismerjem, hogyan működik egy nemzetközi szervezet, amely tapasztalatokkal is hozzájárulhatok a Magyar PR Szövetség további fejlődéséhez”

– mondta Sztaniszláv András, a Magyar PR Szövetség (MPRSZ) elnöke.

Új lehetőségeket hoz az MPRSZ-nek a fejlemény

Az MPRSZ keddi közleményében azt is elmondták, hogy az ICCO tagságnak köszönhetően az MPRSZ tagja is számos előnyben részesülhetnek. Például ingyenesen kerülhetnek be a nemzetközi ügynökségi keresőbe, kedvezményesen vehetnek részt a szövetség által szervezett eseményeken mint például az ICCO Global Summiton, amelyet október 13-14-én tartanak Dubaiban, de kedvezményesen nevezhetnek az ICCO Global Awards versenyre is.

Emellett tavaly óta lehetőségük van a magyar PR és kommunikációs ügynökségeknek részt venni egy akkreditációs folyamaton, amely a nemzetközi normák alapján tanúsítja a munkájukat magas színvonalon végző ügynökségeket.

Az ICCO a tehetséggondozásra is figyelmet fordít. Idén szervezik meg már másodjára a Next Generation PR World Cup versenyt, amelyen 35 év alatti PR-szakemberek vehetnek részt és magyarországi selejtezőjét október 18-án tartják. Továbbá a pályakezdőket is igyekeznek bevonni a PR-vérkeringésbe, ezért kifejezetten a felsőoktatásban résztvevő hallgatók számára is rendeznek idén ősszel egy versenyt, amelyre közvetlenül regisztrálhatnak az érdeklődők.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Sztaniszláv András, az MPRSZ elnöke. Fotó: Magyar PR Szövetség.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások