fbpx
Az X-Faktor 11. évadának forgatása

2023-ban is lesz X-Faktor

A jövő évi immáron az X-Faktor 12. évada lesz.

Schiwert-Takács László, az X-Faktor egykori kreatív producere és Verebély Marcell senior kreatív producer volt a SorozatWiki újonnan indult podcastjának vendége a minap, akikkel a műsorvezető az elmúlt évek változásairól beszélgetett, valamint néhány kulisszatitok is elhangzott, szó esett a mentorcserékről és arról is, hogyan választottak műsorvezetőket.

A podcastműsor egy pontján ezután elhangzott a tehetségkutató kimagasló nézettségi adatai miatt váratlannak persze aligha nevezhető, de mégiscsak hivatalos bejelentés, hogy eldőlt, az RTL Magyarország jövő évre is berendeli a tehetségkutatót. Vagyis érkezik a 12. évad.

„Bár még javában zajlik az idei évad, de elárulhatom, hogy mi már elkezdtünk készülni a következőre, úgyhogy 2023-ban is biztosan lesz X-Faktor” – mondta el Verebély Marcell a podcastban.

Verebély Marcell, az RTL Magyarország kreatív producere
Verebély Marcell, az RTL Magyarország kreatív producere
Fotó: RTL Magyarország marketing és kommunikációs igazgatóság

Néhány hónappal ezelőtt Verebély Marcell a Media1-nek is sok érdekességet elárult az X-Faktor kulisszatitkaival kapcsolatban, és arról is beszélt, szerinte mennyi ideig lesz még látható a jelenleg 11. évadával képernyőn lévő X-Faktor – erről szóló írásunk itt található.

Változik az X-Faktor – a senior kreatív producert kérdeztük a részletekről

Frisssítés

Már toborozzák a szereplőket

Nem sokkal a podcastos interjú megjelenése után az RTL Klub egy promóvideót is közzétett, amelyben már a következő szereplőket toborozzák az X-Faktor 2023-as, 12. évadába.

Elindult a szereplőválogatás a 2023-as X-Faktorra

További hírek érhetők el a Media1-en.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások