fbpx
Joy Social Media Award (SMA)

Kihirdették a JOY Social Media Award idei győzteseit

A különféle platformokon több százezres követővel rendelkező influenszerek idén hét kategóriában versenyeztek, a közönség pedig egy hónapon át szavazhatott a jelöltekre.

A JOY magazin idén hatodik alkalommal díjazta Magyarország legnépszerűbb tartalomelőállítóit a Social Media Award díjátadó gálán, amit ezúttal Alberti Petra, a magazin főszerkesztője és Kettner Henry vezetett.

Idén új kategóriaként debütált a #képernyőkedvence, amelyben az online, neten is jelen lévő tévés sztárokat – Iszak Eszter, Kiss Ramóna, Szabó Zsófi és Miller Dávid – jelölte a magazin. A legtöbb szavazatot az RTL műsorvezetője, Miller Dávid kapta.

Alberti Petra, Kettner Henry és Miller Dávid a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján.
Alberti Petra, Kettner Henry és Miller Dávid a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján. Fotó: Astoria Agency.

A JOY Social Media Award először jelentkezett a #bestofpodcast kategóriával. A nyertes Istenes Bence IstenEst című produkciója lett, maga mögé utasítva a Hihetetlen történelem ismeretterjesztő podcastot, Viszkok Fruzsi Púdermentes beszélgetés sorozatát és Márkó és Barna Síkideg szériáját.

Istenes Bence a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján.
Istenes Bence a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján. Fotó: Astoria Agency.

2022-ben is díjazták a felelős állattartást is: a #gazdivagyok kategóriában négy kutya- vagy macskatulajdonos – B. Nagy Réka, Holdampf Linda, Görgényi Fruzsina és Kempf Zozo – indult, közülük B. Nagy Réka győzedelmeskedett.

B. Nagy Réka a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján.
B. Nagy Réka a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján. Fotó: Astoria Agency.

A korábbi évek ismert kategóriái és témái idén sem maradtak el. A #hallgasshazait kategóriában a Valmar produkció (Marcsi Peti és Valkusz Milán párosa) vihette haza a JOY díját, 2022 #gasztroguru-ja pedig Cinnamon Tomi lett, ebben a kategóriában idén a fitt és egészséges ételeket prezentáló tartalomgyártók mérettettek meg.

Cinnamon Tomi a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján.
Cinnamon Tomi a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján. Fotó: Astoria Agency.

A #bestoftiktok kategóriában a fiatalok kedvenc platformjának legegyedibb hazai tartalomgyártóit jelölték, a győztes Lil G lett.

Lil G a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján.
Lil G a JOY Social Media Award 2022-es díjátadóján. Fotó: Astoria Agency.

A #példakép kategória idén a sokszínűség és az elfogadás téma köré épült, és a szerkesztőség a legnagyobb hatású roma aktivistákat helyezte fókuszba. Közülük a legtöbb szavazatot Balogh Krisztofer kapta.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások