fbpx
A Zánka TV műsorvezetője bejelenti a televízió megszűnését.

20 év után megszűnt az egyik hazai tévécsatorna az új kata törvény miatt

Nagyon betette a kaput a Zánka TV-nek a kata eltörlésével felérő törvényi változás.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Még augusztus végén úgy döntött Zánka képviselő-testülete, hogy közös megegyezéssel szerződést bont az önkormányzat a Zánka TV tulajdonosával – vette észre a televízió témában született beszámolóját a 444.

A település polgármestere elmondta: a szerződésbontást a televízió tulajdonosa kezdeményezte, mivel a kata-törvény módosítása miatt már nem tudja, nem kívánja folytatni a munkát.

Ezt követően a televízió műsorvezetője búcsúzott a nézőktől. Mint elmondta: nemrégiben ünnepelték az 1000. adásukat, és 20 éve működtek. Bár a tévé befejezi a működését, a videóarchívum megmarad.

Mint arról a Media1 is beszámolt, az új kata-törvényt július 11-én nyújtotta be a kormány, és már másnap el is fogadták azt. A legfontosabb változás, hogy szeptembertől a katás vállalkozók már csak magánszemélyeknek számlázhatnak, cégeknek nem. Ez rengeteg vállalkozó számára okozott komoly problémát és kényszerült megélhetése újragondolására.

Megszólalt a Best FM volt műsorvezetője, aki korábban élő adásban politikai nyomásgyakorlást emlegetve távozott

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: A Zánka TV műsorvezetője bejelenti a televízió megszűnését. Fotó: Zánka TV / YouTube
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások