fbpx
A Cinema City egyik magyar mozija.

Megmenekülhet a Cinema City mozihálózat tulajdonosa

Az amerikai csődbíróság elfogadta a Cineworld Group ezen a héten benyújtott csődvédelmi kérelmét és jelentős összeget utalt a cégnek.

A magyar Cinema City mozik anyavállalatának a csődbíróság 786 millió dollárt biztosított a hasonló esetekre rendelkezésre álló 1,94 ezermilliós keretből  – írta a Reuters nyomán a 444.

Mint arról a Media1 már beszámolt, a vállalat még augusztusban jelezte, hogy csődközelbe került, mivel a nagy költségvetésű filmek hiánya miatt nagyon alacsony a jegyeladásokból származó bevétele, és ez az állapot valószínűleg még novemberig fennmarad – ez pedig megnehezíti az adósságcsökkentésre való törekvését. Néhány napja írtuk meg, hogy be is nyújtották a csődvédelmi kérelmet.

A mostani bejelentésre a Cineworld Group részvényei 9 százalékkal emelkedtek.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: a Cinema City egyik magyar mozija. Fotó: Cinema City Magyarország / Facebook
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások