fbpx
Cinema City felirat egy épület tetején.

Csődeljárásba menekül a Cinema City mozihálózat anyavállalata

Több mint 5 milliárd dolláros adóssága van a Cineworldnek.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

A magyar Cinema City mozik anyacége, a Cineworld Group tegnap, szerdán csődeljárást kért – írta a The Wall Street Journal nyomán a hvg.hu.

Mint arról a Media1 már beszámolt, a vállalat még augusztusban jelezte, hogy csődközelbe került, mivel a nagy költségvetésű filmek hiánya miatt nagyon alacsony a jegyeladásokból származó bevétele, és ez az állapot valószínűleg még novemberig fennmarad – ez pedig megnehezíti az adósságcsökkentésre való törekvését.

A cég a koronavírus-világjárvány után nem tudott talpra állni, és jelenleg is 5 milliárd dollár adóssággal küzd.

A most meginduló csődeljárással a Cineworldnek lehetősége nyílik arra, hogy csökkentse az adósságait, és átszervezze a működését.

A Mammut2 felújított mozija
A Mammut2 felújított mozija. Fotó: archív

Az augusztusi, csődvédelem kezdeményezését fontolgató hírre a magyar leányvállalat korábban úgy reagált: az anyavállalat csődje semmiben sem érintené a magyar mozik működését. Hozzátették, bíznak még a magyar és az európai premierekben is.

Megszólalt a magyar Cinema City az anyavállalat csődközeli helyzetéről

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: stock / Depositphotos
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások