fbpx
Vas Népe - a vas megyei hírlap

Beismerte a Vas Népe, hogy valótlanságot közölt a szombathelyi önkormányzatról

Az önkormányzat létszám-bővítése kapcsán tette közzé valótlan állítást a Mediaworks lapja.
Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »

Helyreigazítást közölt a Vas Népe című, a kormánypárti médiaholdinghoz (KESMA / Mediaworks) tartozó Vas megyei napilap – vette észre az Ugytudjuk.hu az újság mai, hétfői lapszámában.

Mint írták, a helyreigazítást azért kellett lehoznia a lapnak, mert a május 18-án valótlanul írtak arról, hogy a szombathelyi önkormányzat 2019 ősze óta 50 fővel növelte a városháza dolgozói létszámát.

Az igazság azonban, hogy csupán azzal a 34 fővel nőtt meg a létszám, akiket korábban a Közterület-felügyelet alkalmazott – ugyanis a felügyelet 2019 decemberében megszűnt önálló intézményként létezni, és beolvadt a városházába. Ennek értelmében a dolgozókat is átvette a város önkormányzata.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások