fbpx
A TV2 25. születésnapi showműsora

Születésnapi showműsorral indítja a 25 éves TV2 az őszi tévés főszezont

Az idén 25 éves születésnapját ünneplő TV2 keddi bejelentése szerint szeptember 3-án indítja el a tévés főszezont, méghozzá stílusosan születésnapi show-jának első adásával. Ezt másnap a Sztárban Sztár leszek! című zenés tehetségkutató első előválogató adása követi majd. Új formátumok is érkeznek, ezek közül az első a Money or Love – Fogadj a szerelemre.

A TV2 keddi közleményében felidézte, hogy 25 évvel ezelőtt, 1997. október 4-én kezdte meg adását. Ősszel, a 25. évforduló alkalmából a születésnapi showműsorában újra felidézi legsikeresebb műsorait, összeállítja sikerlistáit, meginvitálja legfontosabb szereplőit és legnépszerűbb képernyőseit. A TV2-25! című műsorsorozat első adását szeptember 3-án, 20 órai kezdettel tűzi műsorára a TV2.

A nosztalgiázó műsorban egykori és aktuális kedvencek archív felvételeken, frissen forgatott kisfilmekben és meghívott vendégként a születésnapi show stúdiójában is emlékeznek az elmúlt negyedszázadra. Az ígéret szerint olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik hosszú évek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla lesz, aki hétről-hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza az emblematikus pillanatokra.

Az első show a mára televíziótörténeti 1997-es indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj kulisszái közt. Tilla műsorvezetőtársa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz.

Startol a Sztárban sztár leszek

A Sztárban sztár leszek szeptember 4-én 19 órától indul majd. A harmadik évadban ezúttal is civil jelentkezők mutatkoznak be a mesterek előtt. A zsűri tagjai lesznek: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka.

Sztárban sztár leszek (2022)
Sztárban sztár leszek (2022)

A TV2 közleménye szerint több ezren jelentkeztek a műsorba, közülük a legfiatalabb 14 éves. Lesz a versenyzők közt rocker és operaénekes, pankrátor és Chewbacca-jelmezes fiú a Csillagok háborújából. Magyar hírességek gyermekei is beneveztek, és egy Gabriela Spanic-imitátor is bemutatkozik a színpadon.

Indul a Money or Love – Fogadj a szerelemre!

Hamarosan lehull a lepel, kik azok a vállalkozó szellemű csajok és pasik, akik a világ túlsó felén, a Karib-térségben keresik a szerelmet. A vadonatúj párkereső reality első epizódja szeptember 4-én, a Sztárban Sztár leszek! után, 21:10-től debütál a TV2 műsorán, a további részek pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n láthatók.

Money or Love - a SuperTV2 új társkereső műsora
Money or Love – a SuperTV2 új társkereső műsora

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa lesz, aki a TV2 közleménye szerint összefogja és néha meg is kavarja a szálakat, ám a nézőkre is fontos szerep hárul majd a műsor során. Az egymás közötti kapcsolatok, barátságok, ellentétek, intrikák és taktikázás okozta izgalmakon túl látványos feladatokat is kapnak a szereplők.

Bár a lányok és fiúk külön élnek, konfliktusokból a csatorna szerint így sem lesz hiány. E mellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan beleszólhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről. A tét hatalmas, a szerelem és a boldogság megtalálása mellett a fődíj 10 millió forint.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Teads

Tűpontos célzás a másodpercek töredéke alatt – Hogyan működik a Teads mesterséges intelligenciája? (x)

A digitális reklámpiac régóta egy nehéz választás előtt áll: minőség vagy széles elérés? Az elmúlt néhány évben, ahogy a vásárlás egyszerűbbé és gyorsabbá vált, a reklámipar konszolidálódott, a hirdetők egyre nagyobb közönséget szerettek volna megszólítani, ám mindez a minőség rovására ment. A Teads erre egy saját mesterséges intelligencia-rendszer fejlesztésével válaszolt, amely milliszekundumok alatt képes eldönteni, hogy egy adott felhasználónak mikor és milyen hirdetést jelenítsen meg a rendszer.

Tovább a részletekért »
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások