fbpx
Az ATV Híradó és az M1 Híradó arculatával visszaélő átverős videó

Csalók élnek vissza az ATV Híradó és az M1 Híradó műsorvezetőinek ismertségével (VIDEÓ!)

Az ATV és az M1 Híradó nevében elkészült fiktív riportokban népszerűsítenek szélhámosok egy szerencsejáték mobilalkalmazást.

A Media1.hu egyik állandó olvasója, Milán hívta fel a figyelmünket azokra a Facebookon terjedő videókra, amelyekben az ATV Híradóból és az M1 Híradóból összeollózott, átszerkesztett videókban egy szerencsejáték applikációt, mobilos kaszinóprogramot népszerűsítenek úgy mintha az érintett hírműsorok az adott alkalmazások használatára buzdítanának, illetve beszámolnának az applikációval elérhető lehetséges anyagi sikerekről.

A legújabb, az ATV Híradó arculatát használó, Hogyan lehet meggazdagodni 1 nap alatt? című videó elején Nemes Anna műsorvezető is látható, de az elhangzó szöveget valójában nem ő, hanem egy ismeretlen nő mondta fel Nemes képmásával visszaélve.

A Media1 érdeklődésére Bednárik Imre hírigazgató elmondta:

„Nagyon sajnáljuk, hogy a csalók visszaélnek az ATV hírszolgáltatásának és munkatársainak hitelességével, ezért ezúton is arra kérjük a nézőket, hogy ne higgyenek ezeknek a megtévesztő, csaló videóknak. Sajnos egyébként nem Nemes Anna az első munkatársunk azt elmúlt hónapokban, akinek az arcával visszaélnek az ismeretlen csalók. Előfordult, hogy Sváby András, Vujity Tvrtko, Gajdos Tamás vagy Krug Emilia műsorvezetőink nevében készítettek csalók különböző tartalmakat. Az ATV természetesen minden esetben, amikor ilyen videókkal találkozik, a rendőrségen feljelentést tesz, amit azonnal megtettünk most is.”

Az M1 Híradó egyik műsorvezetőjével is hasonló történt. A videó arról szól, hogy egy mobiltelefon segítségével kis összegekből hatalmasat lehet szerezni. Mutatjuk.

A Media1 kereste az MTVA sajtóosztályát is az átverős videó ügyében, de sajtókapcsolati munkatársuk nem fogadta a hívásainkat. Küldtünk e-mailt is, hogy az M1 Híradó esetében készült hasonló átverős videóról tudnak-e már, illetve tesznek-e feljelentést. Ha reagálnak, természetesen hírünk frissítésével beszámolunk arról is.

További hírek érhetők el a Media1-en.

Megtalál minket Facebookon is.

Borító: Az ATV Híradó és az M1 Híradó arculatával visszaélő átverős videó
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások