fbpx

terjeszkedés

A TV2 Média Csoport és védjegye, a TVB2 (TV B2)

Megerősítette a hatóság, a Mészáros Lőrinc-közeli TV2 Csoport TV B2 néven újból frekvenciára pályázik Szerbiában

A szerb médiahatóság, a REM (Regulatory Authority for Electronic Media) megerősítette a Media1.hu írásos érdeklődésére, hogy frekvenciapályázati ajánlat érkezett a TV2 RS Broadcastingtól, a magyar TV2 Média Csoport Szerbiában még korábban létrehozott leányvállalatától. TV B2 (vagy TVB2) néven indítanák el az adást egy Belgrád melletti tévétoronyból.

Milkovics Pál és Schabi Michaeli / Schabtai Michaeli

A 168 Óra bezárása után most külföldön terjeszkednek Milkovics Pálék

Több országban is terjeszkedni készül a Michaeli, Schwartz & Brit Media, mely tavaly ugyan bezárta a 168 Óra című hetilapot és a Pesti Hírlapot, de Milkovics Pál vezérigazgató szerint az ELLE magazin és a Cosmopolitan licencmárkáik sikeresek, ezért is döntöttek most a külföldi terjeszkedés mellett.

Az Átlátszó Vajdaság emblémája.

Mutációt indított az Átlátszó a Délvidéken

Elindult hétfőn az Átlátszó Vajdaság tényfeltáró portál, melynek fókuszában elsősorban a vajdasági magyar közéletet érintő kérdések állnak, de helyenként kitekintéssel bír a magyarországi és szerbiai, illetve nyugat-balkáni kapcsolatok alakulására is.

A TV2 Média Csoport Róna utcai székháza Budapesten

Hiába kért a magyar TV2 Csoport országos frekvenciát Szerbiában

Bár a magyar Fidesz-kormányhoz, illetve Mészáros Lőrinchez közeli TV2 Média Csoport még májusban helyi leányvállalatot is alapított Szerbiában, hogy el tudjon indulni az ottani országos digitális földfelszíni televíziós frekvenciapályázaton, a Media1.hu értesülései szerint a cég mégsem került be a hullámhosszhoz jutó győztesek közé a helyi médiahatóság, a REM Tanácsának pénteken meghozott döntésekor.

HBO Max.

Leállítják az HBO Max globális bevezetését

Új platformon dolgozik az HBO Max tulajdonosa, a Warner Bros Discovery. Egyelőre nem sokat tudni az új, egyesített platformról. Az HBO Max nemzetközi bevezetését mindenesetre leállítják. Ennek lehet az egyik első áldozata a magyar gyártású A besúgó is.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások