fbpx
Katona Andor, a TV2 kiemelt kreatív producere

Új pozíciót kap a Farm VIP és az Ázsia Expressz felelőse

Katona Andor a TV2 kiemelt kreatív producere lesz.

Katona Andor július elsejétől tölti be az új, kiemelt kreatív produceri pozíciót a TV2-nél. A televíziós szakember nevéhez olyan műsorok fűződnek mint a Farm VIP és az Ázsia Expressz.

Katona Andor feladatai közé tartozik majd a kreatív producerek munkájának összefogása, valamint a Kreatív és Gyártási igazgató, Ökrös Gergely munkájának támogatása.

Katona 2008-ban végzett az ELTE Bölcsészettudományi Karán, magyar nyelv és irodalom szakon. 2008-tól tíz éven át az RTL Magyarország munkatársa volt. Karrierje a bulvárhírek világából indult, majd több,nagyszabású élő műsorban (Való Világ, X-Faktor) vett részt szerkesztőként. Az évek során továbbfejlesztette szakmai tudását, és olyan műsorok főszerkesztője lett mint az X-Faktor, a Celeb vagyok, ments ki innen! és a Survivor.

A TV2-höz 2018-ban csatlakozott és azóta olyan show-k létrehozásában működött közre sikeresen mint például a Farm VIP, vagy az Ázsia Expressz, de a nevéhez fűződik több Oscar-díj közvetítés is. Az Oláh Ákossal közösen készített Farm VIP 2021-ben elnyerte a legjobb reality műsornak járó elismerést a Televíziós Újságírók Díjátadóján. Ebben a kategóriában ez volt a TV2 első díja.

„Nagyon hálás vagyok a lehetőségért. Azt gondolom, hogy a TV2 jelenlegi kreatív csapatában rengeteg potenciál van. Azon leszek, hogy munkámmal még inkább elősegítsem a programigazgató és a kreatív igazgató munkáját, valamint hogy a piaci pozíciónkat még inkább megerősítsük” – nyilatkozta kinevezése utána Katona Andor.

További hírek érhetők el a Media1.hu oldalon.

Borító: Katona Andor, a TV2 kiemelt kreatív producere
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások