fbpx
Az RTL Híradó két műsorvezetője, Szellő István és Erős Antónia 2022.06.22-én, a tekintetes asszonyos elköszönésnél

„Tekintetes asszonnyal mára búcsúzunk innen a székesfővárosból” – így köszönt el az RTL Híradó műsorvezetője a nézőktől szerdán

A kedden Csongrád-Csanád „vármegyéből” jelentkező Szeged TV után szerdán az RTL Híradó is humorral fűszerezve búcsúzott el a nézőktől.

„Tekintetes asszonnyal mára búcsúzunk innen a székesfővárosból,  kisztihand! Este Rábai uram várja önöket”

– így búcsúzott el szerda este Szellő István, az RTL Híradó műsorvezetője a hírműsor nézőitől, eközben a mellette ülő műsorvezetőtársa, Erős Antónia felé fordulva.

Szellő Istvánt az ihlette meg, hogy kiderült, Kocsis Máté fideszes képviselő benyújtott egy alaptörvény-módosítást, amelynek elfogadása esetén, amellett, hogy összevonják az önkormányzati és az uniós választásokat, ezután a jövőben a megyéket vármegyéknek kell majd nevezni, valamint a kormánybiztosok megnevezése főispán lesz.

Mint arról a Media1 elsőként beszámolt, kedd este egy másik televíziót, a Szeged TV-t is megihlették az alaptörvény tervezett változásai, ugyanis műsorvezetőjük, Balogh Judit a Téma című napi közéleti műsor végén Csongrád-Csanád „vármegyéből” köszönt el – nyilvánvalóan a tervezett változásokat kikarikírozva. A Szeged TV-s elköszönésről ide kattintva érhető el a Media1 videója.

Az RTL Híradótól sem idegen az efféle humor. Idén tavasszal például, amikor a TV2 munkatársait nem sokkal a választások előtt arra presszionálta a Mészáros Lőrinc-közeli tévécsatorna, hogy az idei országgyűlési kampányban is vegyenek részt egy Orbán Viktort támogató propagandavideóban, és közülünk többen ennek eleget is tettek, az RTL Híradóban Szellő István azt mondta, ő nem árulja el, kire szavaz, mert újságírónak tartja magát, nem pedig propagandistának – utóbbi esetről itt érhető el videó.

Még több hír érhető el a Media1-en.

Kérheti híreinket Telegramon is. Megtalál minket Facebookon is.

 

 

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások