fbpx
Sas István reklámfilmes

Sas Istvánra, a magyar kreatívipar egyik legnagyobb koponyájára emlékeztünk Papp-Váry Árpáddal (Media1 Podcast, 2022.05.23.)

A magyar reklámipar egyik legendájáról, a négy évvel ezelőtt elhunyt Sas István reklámfilmesről, reklámpszichológusról, műsorvezetőről, érdemes művészről, nyolcszoros cannes-i díjnyertesről, címzetes egyetemi tanárról beszélgettünk Papp-Váry Árpáddal, a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Karának dékánjával, a Magyar Marketing Szövetség alelnökével, Sas István egyik barátjával, majd néhány Sas-reklámba is belehallgattunk, és egy korábbi, 2011-es beszélgetésből is részleteket játszottunk be.

Ha léteznek halhatatlanok, Sas István egyértelműen közéjük tartozik. Így a Media1 e heti teljes adását a 2018. május 27-én, 71. életévében váratlanul elhunyt Sas István emlékének és szellemi örökségének szenteltük.

Emlékezésünk az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg.

Egy korábbi interjút is meghallgathat, amelyben Sas István beszélt saját magáról

Ha felidézné jelen sorok szerzőjének korábbi, 2011-ben a Vipcast podcastra Sas Istvánnal készített, ugyancsak mintegy 40 perces portréinterjúját, alább meghallgathatja azt a beszélgetést is.

Itt pedig visszanézhet néhány Sas-reklámot.

További tartalmakat talál a Media1-en, valamint megtalál minket Facebookon is.

Borító: Sas István reklámfilmes. Fotó: Wikipedia-archívum
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

/** * andre clever */