fbpx

Papp-Váry Árpád

Papp-Váry Árpád és dr. Kovács Attila, a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Karának volt és új dékánjai (b-j)

Bejelentették a távozó Papp-Váry Árpád, a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Kara dékánjának utódját (frissített)

Új dékánnal indítja az évet a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Kara, miután a kart tavaly őszig vezető Papp-Váry Árpád távozott a METU-tól. A Papp-Váry helyére érkező új dékán a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről érkezik és ismert úgyis mint a kormányközeli think-tank, az Alapjogokért Központ EU-s kutatási igazgatója. Kiderült az is, hová igazolt Papp-Váry Árpád.

Fazekas Ildikó átveszi a Tonk Emil Életműdíjat.

Életműdíjat kapott Fazekas Ildikó

Az Önszabályozó Reklám Testület (ÖRT) vezetője kapta idén a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) Tonk Emil Életműdíját.

Sas István reklámfilmes

Sas Istvánra, a magyar kreatívipar egyik legnagyobb koponyájára emlékeztünk Papp-Váry Árpáddal (Media1 Podcast, 2022.05.23.)

A magyar reklámipar egyik legendájáról, a négy évvel ezelőtt elhunyt Sas István reklámfilmesről, reklámpszichológusról, műsorvezetőről, érdemes művészről, nyolcszoros cannes-i díjnyertesről, címzetes egyetemi tanárról beszélgettünk Papp-Váry Árpáddal, a Budapesti Metropolitan Egyetem Üzleti, Kommunikációs és Turisztikai Karának dékánjával, a Magyar Marketing Szövetség alelnökével, Sas István egyik barátjával, majd néhány Sas-reklámba is belehallgattunk, és egy korábbi, 2011-es beszélgetésből is részleteket játszottunk be.

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások