fbpx
BrandFestival

Magyar siker: a világ 5 legjobb rendezvénye közé választották a BrandFestivalt

A Budapesten megrendezett BrandFestival több kategóriában is döntőbe jutott a londoni Conference & Events Awards 2022 versenyen.

Az immáron 20 éves múltra visszatekintő BrandFestival munkáját egy nemzetközileg elismert, 28 tagú zsűri értékelte, különféle objektív szempontok alapján. A Global Conference Network rendezvényszervező szakemberekből álló szervezetének legjellegzetesebb versenyét 2017 óta minden évben meghirdetik a világ legmagasabb színvonalú eseményeinek és kiemelkedő teljesítményt nyújtó csapatainak keresése érdekében.

A BrandFestival 2021-ben
A BrandFestival 2021-ben

A magyar szervezésű BrandFestivalt az alábbi négy kategóriában válogatták be a világ legjobb eseményei közé a döntőbe:

  • Legjobban kidolgozott konferencia
  • Legjobb ügynökség által rendezett rendezvény
  • Fenntartható helyszín
  • Legjobb rendezvényhelyszín
Barna Tamás, a BrandFestival elnöke, a Republic Group reklámügynökségi csoport alapító-tulajdonosa
Barna Tamás, a BrandFestival elnöke, a Republic Group reklámügynökségi csoport alapító-tulajdonosa

„A BrandFestival immár 20 éves története során mindig az volt a vezérelvünk, hogy világszínvonalat, minőségi szakmai tartalmat nyújtsunk a közönség számára. Maximalizmusra törekszünk, mind a tartalom, mind pedig a forma terén egyaránt és ez az, ami meghozta számunkra a sikert. Mostanra elmondhatjuk, hogy igazi presztízs lett előadóként szerepelni a BrandFestival színpadán, ahol nemzetközi top speakerek és hazai szakemberek osztják meg tudásukat, tapasztalataikat évről évre egyre több nézővel. Nagyon büszkék vagyunk a jelölésekre és izgatottan várjuk az eredményhirdetést”

– nyilatkozta Barna Tamás, a BrandFestival alapítója.

A Media1 több éve a BrandFestival egyik médiatámogatója – közös rovatot is szerkesztünk a konferenciával Trendreport néven, ami itt érhető el. A konferenciáról szóló híreink itt találhatók.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások