fbpx
Balásy Gyula

Balásy Gyula cégei 50 milliárd forintos kormányzati tenderen nyertek

A kormányközeli üzletemberhez köthető cégek egy éven át több helyszínen is koordinálhatnak majd programokat, és legalább ezer hivatal rendezvényszervezői is lesznek.

Balásy Gyula érdekeltségébe tartozó cégek nyertek a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) rendezvényszervezési tenderén – írta az uniós közbeszerzési értesítő nyomán a Magyar Hang. A keretszerződés értéke 50 milliárd forint.

Mint a lap fogalmazott: a Rogán Antal felügyelete alá tartozó NKOH tavaly december 8-án írta ki a pályázatot állami és kormányzati cégek, intézmények rendezvényeinek megszervezésére: a szerződés nem csak a várható programok lebonyolításáról szól,

a cateringet, a személyvédelmet és a rendezvényeket beharangozó reklámkampányokat is a győztesre bízták.

Rogán Antal a HírTV Bayer show című műsorában, Bayer Zsolt vendégeként
Rogán Antal a HírTV Bayer show című műsorában, Bayer Zsolt vendégeként

A tender tavaly, december 23-án zárult, a pályázatra való felkészülésre 12 nap állt rendelkezésre – a karácsony előtti időszakban.

Balásy cégei nyertek

A pályázatra ketten, a Moonlight Event Kft. és a Visual Europe Zrt. duója, valamint a Roxer Kommunikációs Ügynökség Kft. jelentkezett. A Magyar Hang megjegyezte: a Moonlight Event tulajdonosa egyértelműen a kormány kedvenc médiavállalkozójának számító Balásy Gyula, és a Visual Europe is az ő holdudvarába tartozik, ugyanis a cég fő tulajdonosa a Balásy-tulajdon New Land Media Kft.

A tendert Balásy cégei nyerték, a Moonlight és a Visual Europe egy éven át, több helyszínen is koordinálhat majd különböző programokat, és legalább ezer hivatal rendezvényszervezője is lesz.

A keretmegállapodás automatikusan nem terjed ki a kormány által létrehozott egyetemi és más vagyonkezelői alapítványokra, viszont alapítványok és cégeik önként is csatlakozhatnak az 50 milliárdos beszerzéséhez.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Balásy Gyula.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások