fbpx
Klubrádió

Ismét nagy pénz jött össze a Klubrádió tavaszi túlélő gyakorlatán

Nőtt a Szabad Sávért Alapítványhoz befolyó pénzek mértéke 2021 őszéhez képest.

Befejeződött a Klubrádió idén márciusban indított, tavaszi túlélő gyakorlata – az eredményeket a honlapjukon összegezték.

Mint írták, április 12-ig 124 millió forintot gyűjtöttek össze a hallgatók a rádiónak, mellyel újabb fél évre biztosított a rádió működése.

A most összejött összeg magasabb, mint a 2021 őszi összeg, amikor 110 millió forintot sikerült összegyűjteniük.

A honlapról az is kiderül, hogy a pénz egyébként nem a Klubrádió Zrt.-hez folyik be, melynek egy izraeli állampolgáron keresztül a Brit Media is társtulajdonosa, hanem az attól jogilag önállóan működő Szabad Sávért Alapítványba.

A Klubrádió adása a médiaszolgáltató frekvenciavesztése miatt 2021 óta már csak az interneten hallgatható, és időközben a rádió is elköltözött a Bokor utcából a Benczúr utcába a Szakszervezetek Házába, mert a rádió többségi tulajdonosa, Arató András néhány éve eladta a rádió székhelyéül szolgáló ingatlant Köves Slomóéknak, majd ugyan bérlőként még maradhattak egy ideig, de a szerződés úgy szólt, hogy csak addig, amíg érvényes frekvenciajogosultságuk van, így végül menniük kellett.

Idén márciusban, mint arról lapunk is beszámolt, a Spirit FM mellett a Klubrádió pályázatát is megfelelőnek ítélte alaki (formai) szempontból a Médiatanács a Budapest 92,9 MHz-ért zajló versenyben. A pályázatok tartalmi kiértékelése azonban még hátra van, ezért egyelőre kérdés, hogy ki használhatja a jövőben a frekvenciát.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Kiemelt fotó: A Klubrádió stúdiójának egy részlete
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások