fbpx
A Pepe című sorozat egyik pillanata.

Bejelentette a Pepe premierdátumát a TV2 – előzetesek is érkeztek az új sorozathoz

Hamarosan indul a TV2 új szériája, a főszerepben Mucsi Zoltánnal.

Dupla résszel indul április 10-én, a jövő hét utáni vasárnap este 20:30-tól a TV2 új vígjátéksorozata, a Pepe – közölte a TV2 Média Csoport kedden közleményben.

A sorozatról két előzetest is küldött a tévétársaság.

Mint a lapunknak is megküldött sajtóanyagban írták, az eredetileg spanyol formátum, a „Pepe’s Beach Bar” a Pepe címet kapta,

melynek a középpontjában egy csődközelbe jutott Duna-parti pecsenyéző áll. Annak tulajdonosa Pepe, a duplapaníros krokett koronázatlan királya, a fritőzben sütés nagymestere. Amikor egy nap Kollár Gábor, az ország minimalista sztárséfje bevásárolja magát az éttermébe, Pepe még nem tudja, hogy mindez csak azért történik, mert Gábor apja a halálos ágyán elárulta, nem ő az édesapja, hanem Pepe, és kéri, mentse meg a pecsenyézőt és a családot. A magyar gasztronómia sármőre határozott elképzeléssel áll neki, hogy Michelin-csillagos étteremet faragjon a kifőzdéből, miközben szép lassan megismerkedik új családjának tagjaival, és Dunaszéphely lakóival.

A Pepe című sorozat egyik pillanata.
A Pepe című sorozat egyik pillanata. Fotó: TV2 sajtószoba

„Nagy reményeket fűzünk a Pepéhez, ami fontos eleme a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának. Ez a sorozat mindent megkapott, amire egy sorozatnak szüksége van: remek forgatókönyv, nagyon erős színészgárda, kiváló alkotók, és kellő gyártási és utómunka idő. Hiszünk benne, hogy a szerethető karakterek és a szórakoztató történet elnyerik a nézők szimpátiáját és a Pepe egy igazán sikeres sorozattá válhat”

– mondta Fischer Gábor, a TV2 Média Csoport programigazgatója.

A címszerepben Mucsi Zoltánt láthatják a nézők, Gábort Simon Kornél alakítja, a főbb szerepeket pedig Básti Juli, Kovács Lehel, Kovács Panka, Martinovics Dorina, Medveczky Balázs, Kálloy Molnár Péter, Fenyő Iván és Vándor Éva játsszák.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: a Pepe című sorozat egyik pillanata. Fotó: TV2 sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások