fbpx
Nagy Ervin a Televíziós Újságírók Díja Gálán

A Tanár főszereplője alakítja majd Zámbó Jimmyt a zenészről szóló sorozatban

A szériát már forgatják az RTL számára.

Még novemberben jelentette be Kolosi Péter, az RTL Magyarország programigazgató vezérigazgató-helyettese a Big Picture elnevezésű tévés iparági konferencián, hogy A király címmel minisorozatot készítenek, mely 10 epizódban meséli el Zámbó Jimmy életét.

A produkciót a tervek szerint 2022-ben mutatják be, és a Blikk mai, keddi híre szerint Zámbó Jimmyt Nagy Ervin fogja alakítani, akit a nézők például a nemrég befejeződött A Tanár című széria főszereplőjeként is ismerhetnek.

Nagy Ervin (balra) és Thuróczy Szabolcs (jobbra) a Televíziós Újságírók Díja 2019 gálán. Fotó: Televíziós Újságírók Díja
Nagy Ervin (balra) és Thuróczy Szabolcs (jobbra) a Televíziós Újságírók Díja 2019 gálán. Fotó: Televíziós Újságírók Díja

Az új, Jimmy-sorozatot már forgatják. A Blikknek Nagy Ervin elmondta, A király című sorozatban vállalt szerepe miatt gyakran hallgatja a 2001-ben elhunyt zenész dalait, akinek a családjától kapott pár VHS-kazettát is, hogy bepillantást nyerhessen Zámbó Jimmy életébe. Ezen felül néhány ruhát is kölcsönkapott a szerephez.

Ha feliratkozik a Media1 Telegram-csatornájára, sosem marad le a híreinkről!

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozhat hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint feliratkozhat a hírlevelünkre is!

Borító: Nagy Ervin a Televíziós Újságírók Díja Gálán
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások