fbpx
Paramount Global.

Paramount lett a több magyarországi tévécsatornát is működtető ViacomCBS új neve

A névváltás már a mai naptól hatályos. Szintén a céggel függ össze az is, hogy hamarosan érkezik a Paramount+ nevű streaming-szolgáltatás, ami Magyarországra Skyshowtime néven érkezik majd.

Egy befektetők számára tartott keddi rendezvényen több újdonságot is bejelentett a ViacomCBS. Az erről szóló, a Media1-hez is eljuttatott angol nyelvű tájékoztatóanyag egyik legfontosabb bejelentése, hogy a ViacomCBS a jövőben Paramount Global (röviden: Paramount) néven folytatja működését – a névváltoztatás már a mai naptól érvényes.

Bejelentést tettek a Paramount+ nevű streaming szolgáltatásuk kapcsán is: az idei évben 50 új saját gyártású tartalmat mutatnak be rajta, és még az idei évben több országban is elindítják a szolgáltatást – elsőként Franciaországban, együttműködésben a Canal+ Csoporttal.

A Paramount+ kezdőlapja.
A Paramount+ kezdőlapja. Fotó: paramountplus.com

A SkyShowtime és a Paramount+ szolgáltatásokat az év végéig csaknem 60 piacon vezetik be. A felsorolásban szerepel az Egyesült Királyság, Latin-Amerika, Kanada, Ausztrália, Dél-Korea, a Karib-térség és Európa valamennyi jelentősebb piaca – mint arról a Media1 is beszámolt, a SkyShowtime néven még az idei évben elindul Magyarországon is.

2023-ban a vállalat Ázsiára, Afrikára és a Közel-Keletre helyezi a fókuszt a Paramount+ terjeszkedése kapcsán.

Frissítés:

Különálló hírünkben arról is olvashat, milyen népszerű tartalmak érkeznek.

Magyarországon az eddig ViacomCBS néven működő Paramount a Comedy Central, a Music Television, a Paramount Channel, a Nickelodeon és a TeenNick nevű tévécsatornákkal van jelen a lineáris televíziós piacon.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások