fbpx
A TV2 Neked énekelek c. gálaműsorának logója

Adományműsorban gyűjt az orosz-ukrán háború menekültjeinek a TV2

Ismét jelentkezik a Neked énekelek című műsor a TV2 képernyőjén.

Immáron a harmadik alkalommal kerül képernyőre a TV2 jótékonysági gálaműsora, a Neked énekelek – jelentette be egy szerdai közleményében a tévétársaság.

Mint írták, a 2020-ban indult kezdeményezés az idei évben az orosz-ukrán háború menekültjeinek gyűjt adományokat, és április 9-én tűzik képernyőre.

Várkonyi Andrea, a Neked énekelek című adománygyűjtő műsorban a TV2 képernyőjén
Várkonyi Andrea, a Neked énekelek című adománygyűjtő műsorban a TV2 képernyőjén korábban. Fotó: Tv2-sajtószoba

„A háború kirobbanása utáni első napokban már eldöntöttük, hogy felelős médiavállalatként mi is szeretnénk kivenni a részünket a segítségnyújtásból. A Sztárban Sztár február 27-i adásában az emelt díjas telefonhívásokból befolyó összeget ajánlottuk fel a Kárpátaljáról menekülőknek, most pedig egy egész műsort szentelünk az adománygyűjtésnek. A Neked énekelek pedig a lehető legjobb platform arra, hogy segítsük azokat, akik a legjobban rászorulnak. Tavaly is bebizonyosodott, hogy a nézőink szívesen állnak jó ügyek mellé, akkor a koronavírus árváinak gyűjtöttünk több mint százmillió forintot”

– fogalmazott Pavel Stanchev, a TV2 Média Csoport vezérigazgatója.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások