fbpx
A durchblicker nevű osztrák ár-összehasonlító oldal 2021.12.27-én

Lezárult a tranzakció, a Netriskhez került egy osztrák ár-összehasonlító portál

A durchblicker a Netrisk-csoporthoz való csatlakozással olyan cégekhez csatlakozik mint a Netrisk.hu, a Biztositas.hu, a Klik.cz , a Porovnej24.cz, a Klik.sk, a Netfinancie.sk, illetve az Edrauda.lt.

A Netrisk-csoport egy hétfői, a Media1-hez is eljuttatott közleményében jelentette be, hogy sikeresen lezárta a durchblicker, Ausztria piacvezető független ár-összehasonlító portáljának korábban már bejelentett felvásárlását, miután megkapta az illetékes hatóságok jóváhagyását.

A közlemény szerint a 2010-ben alapított durchblicker sikeres start-up vállalkozásból fejlődött egy évtized alatt Ausztria vezető márkáinak egyikévé. Jelenleg már nem kevesebb mint 28 féle gyors és hatékony ár-összehasonlítási lehetőséget biztosít felhasználóinak. Az új tulajdonosok megjelenésével a márka változatlanul működik majd tovább a megszokott csapattal.

„A durchblicker csatlakozása a csoportunkhoz fontos mérföldkő abban a stratégiai folyamatban, amely Kelet-Közép-Európa vezető nemzetközi ár-összehasonlító platformjának kiépítését célozza. Határozott célunk ennek a stratégiai építkezésnek a folytatása a jövőben is, amelyben két fő tulajdonosunk, a TA Associates és az MCI Capital messzemenő támogatását élvezzük”

– fogalmazott Sebestyén László, a Netrisk-csoport elnöke.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon és a Twitteren, valamint iratkozzon fel a hírlevelünkre is!

Borító: A durchblicker nevű osztrák ár-összehasonlító oldal 2021.12.27-én.
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások