fbpx
Czutor Zoltán, a Belmondo zenekar frontembere, a Spirit FM műsorvezetője

Czutor Zoltán a Spirit FM műsorvezetője lesz

A Nyers és a Belmondo zenekar frontembereként, valamint az RTL-es Nyerő Páros szereplőjeként is megismert Czutor Zoltán számára nem ismeretlen terep a média, hiszen több rádiónál és televíziónál is dolgozott már, főként kulturális műsorokban. Ezúttal azonban közéleti műsort fog vezetni.

Czutor Zoltán a Beszóló című interaktív kibeszélőshow műsorvezetője lesz. Ebben a 92.9 Spirit FM-en jelentkező rádióműsorban egy-egy aktuális hírt elemeznek szakértők, valamint a rádió hallgatói is betelefonálhatnak, és elmondhatják véleményüket.

A rádió hétfői közleménye szerint Lampé Ágnes, Ónody Molnár Dóra és Hont András mellett január 20-tól Czutor Zoltán is várja a Beszóló hallgatóit minden hétköznap 15:00-tól.

„Kifejezetten szeretem, amikor kötöttségektől mentes eszmecserét folytathatok közéleti, szakmai, morális, vagy akár személyes kérdésekről. Kíváncsi vagyok az emberre, a miértekre, a világra és leginkább arra, hogy ez az egész hogyan működik, mitől működhet jobban, ha működhet egyáltalán. Az utóbbi időszak igencsak vészterhes történetei és bizonytalanságai rengeteg új kérdést és dilemmát vetnek fel napi szinten is. Tisztázásra szorulnak eddig megkérdőjelezhetetlennek hitt alapvetéseink, de a közeljövő is tartogat harsány meglepetéseket. Állok elébük, mindig arra vártam, hogy meglepjenek”

– nyilatkozta Czutor Zoltán az új vállalásáról.

Czutor Zoltán szakmai életútjáról részletesebben a Wikipedia-oldalán lehet olvasni.

További médiás hírek találhatók a Media1.hu oldalon. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is.

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások