fbpx
OTP Csoport, OTP Bank.

Internetes portálokat vásárol az OTP Csoport

A tervek szerint a jövőben egyesítik a felvásárlás alatt álló oldalakat.

Megvásárolja a Költözzbe.hu, az Újotthon.hu és a Startlak.hu ingatlanhirdetési portálokat az OTP Csoport – közölte a társaság az MTI-vel csütörtökön.

A bejelentés szerint a felvásárlási folyamat márciusban zárul, a portálok az egységesítésig változatlanul működnek, a tulajdonosaik és a szakértői csapatuk pedig csatlakozik az OTP Otthonmegoldások Kft.-hez. Az új társaságot az OTP azért hozta létre, hogy az ingatlant keresők számára az adásvételi folyamathoz támogató szolgáltatást biztosítsanak – fogalmaztak a közleményben.

Az ingatlanhirdetési portálok megvásárlásával az OTP a második helyre lép az online ingatlanhirdetési piacon, és versenytársává válik az ország egyik legnagyobb ingatlanpiaci oldalának, az Ingatlan.com-nak. A három weboldalon összesen több mint 100 ezer eladó és kiadó ingatlan hirdetése érhető el, látogatottságuk havonta másfél milliós – indokolták a megvásárlást.

Az OTP tervei szerint az oldalakat egyesítik, az új honlap a későbbiekben új funkciókkal bővül.

A közlemény szerint a megvásárolt honlapok számítanak az új tulajdonos erőforrásaira és támogatására, és abban bíznak, hogy megfelelő versenyhelyzet alakul ki az ingatlanpiacon. Az OTP Otthonmegoldások Kft. úgy véli, hogy az akvizíciókkal már rövid távon meghatározó piaci szerephez juthatnak.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon, valamint iratkozzon fel a Media1 hírlevelére is!

Borító: Kasza János / Media1

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások