fbpx
A 24.hu és a Partizán közös műsora, a Frontvonal logója

Közös műsort indít a Partizán és a 24.hu

Frontvonal néven közös online tévéműsor-folyamban mutatja be a 2022-es választásokat a 24.hu és a Partizán nevű, Gulyás Márton nevével fémjelzett YouTube-csatorna csapata.

A hírportál oldalán, továbbá a YouTube-on és Facebookon is jelentkező Frontvonal című műsor márciustól péntekenként jelentkezik a 24.hu és a Partizán műsorvezetőivel, szerkesztőivel és újságíróival, valamint  különkiadásokkal dolgozza fel a Békemenetet és a kampányhajrá nagygyűléseit, a választás napján pedig kora délutántól késő éjszakáig helyszíni kapcsolásokkal, meglepetésvendégekkel, köztük politikusokkal és elemző szakértőkkel közösen követi az eredményeket – derül ki a Media1-nek kedden megküldött közleményükből.

Gulyás Márton, a Partizán alapítója és műsorvezetője
Gulyás Márton, a Partizán alapítója és műsorvezetője

A közleményben megemlítik, hogy a Partizán stábja 20 nap múlva, február 28-án országjárásra is indul egy kamionba telepített stúdióval, és a választásokig innen jelentkeznek rendszeres műsoraikkal.

Az első állomás Hódmezővásárhely lesz, a továbbiakban pedig Gyulára, Debrecenbe, Nyíregyházára, Hatvanba, Tiszaújvárosba, Komáromba és Balatonfüredre is ellátogatnak. A választás eredménye szempontjából döntő fontosságú körzetekből érkező stúdióvendégek mellett a helyi közönség kivetítőkön is követheti a műsort.

Pető Péter, a Sport24 és a 24.hu főszerkesztője
Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője (archív)

„Minden közélettel foglalkozó médium számára a négyévenkénti országgyűlési választások – sportos hasonlattal élve – az olimpiát jelentik: világjárvány kitörésétől mentes időkben ekkor érheti el a legtöbb nézőt, olvasót. Éppen ezért döntöttünk úgy, hogy ezzel az együttműködéssel a magyar médiában eddig nem látott kísérletet teszünk arra, hogy egyszerre szolgáljunk ki minden nézőt és olvasót, azaz az újságolvasás és a tévénézés élményét a lehető legmagasabb színvonalon, egy helyen kínáljuk úgy, ahogyan a digitális médiában eddig nem láthattuk. Az állami médiának köszönhetően ugyanis lehetőséget kaptunk arra, hogy közszolgálati feladatok ellátásával versenyezzünk azért, hogy a 24.hu legyen a legolvasottabb magyar újság a választás idején”

– mondta Pető Péter, a 24.hu főszerkesztője.

Gulyás Márton, a Partizán alapító-főszerkesztője elmondta:

„Rendkívüli lehetőség ez az együttműködés a számunkra: annak a visszaigazolása, hogy 2022-re valóban az ország vezető online, közéleti videócsatornájává váltunk. A 24.hu-val a mostani választáson olyan minőségben és elérésben tudunk a legszélesebb közönséghez eljutni, ami mérföldkő a platformunk, de a magyar média történetében is. Az a célunk, hogy megbízható, informatív, percrekész műsorfolyamot kínáljunk a nézőinknek, olyan szakértőgárdával, amely autentikus, alapvető tudásokkal segíti a tájékozódást a hírzajban. Mi mindent megteszünk azért, hogy a nézőinket a választás napján is a tőlünk megszokott magas színvonalon szolgáljuk ki a legrelevánsabb információkkal.”

További hírek érhetők el a Media1-en. Csatlakozhat Facebookon is.

Borító:: A 24.hu és a Partizán közös műsora, a Frontvonal logója
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások