fbpx
Németh Norbert

Németh Norbert lesz a Dating Central Europe médiavállalat operatív igazgatója

Március elsejétől a Dating Central Europe (DACE Zrt.) operatív igazgatója (COO) lesz Németh Norbert, a Kifli.hu eddigi digitális performancia vezetője és a Tchibo korábbi lengyel és magyar webáruházáért felelős e-kereskedelmi igazgatója.

Ez a Dating Central Europe (DACE) közleményéből derül ki. Az osztrák Russmedia többségi tulajdonában lévő Dating Central Europe Zrt. Németh Norbert leigazolásával és a menedzsment megerősítésével még nagyobb sebességbe kíván kapcsolni.

A DACE tavaly ősszel külföldi terjeszkedésbe kezdett, amikor is felvásárolt egy svéd és egy norvég társkereső szolgáltatást. Ezeket Magyarországról irányítja. Németh Norbert feladata többek között az új csapatok szervezetbe integrálása, a vállalati szinergiák kialakítása, a meglévő és új üzleti folyamatok fejlesztése, valamint a további növekedési lehetőségek feltérképezése lesz, de aktívan részt vesz a további felvásárlások lebonyolításában is – olvasható a közleményben.

A cégcsoport célja a további növekedés abban az úgynevezett „slow dating” szegmensben, ahol már most piacvezetőnek számít idehaza például a nemrég megújult, komoly kapcsolatokat keresők körében népszerű Randivonal.hu vagy a nemrég megvásárolt Mötesplatsen.se révén Svédországban.

„Nagyon izgalmas lesz egy olyan szakemberrel együtt dolgozni, aki hozzám hasonlóan aktív részese és alakítója volt a hazai online média kialakulásának. Eddig is követtem Norbert szakmai pályafutását, nagy öröm, hogy párhuzamos pályánk vonalai nem a végtelenben, hanem most a jelenben találkoznak. Várom a közös munkát, így a nemzetközi terjeszkedésben Norbert szakirányú tapasztalatára építve tudunk majd újabb országokat integrálni” – nyilatkozta Weiler Péter, a DACE Zrt. tulajdonosa és vezérigazgatója.

Németh Norbert hozzátette:

„Péterrel már több mint 20 éve ismerjük egymást szakmai berkekből, és nagyon megörültem, amikor nagyjából egy évvel ezelőtt elkezdtünk beszélgetni a közös munka lehetőségéről, ami mostanra az új nemzetközi akvizíciók tükrében vált realitássá. Személy szerint hatalmas fantáziát és további növekedési potenciált látok a komoly és alkalmi társkeresésben egyaránt. A DACE Zrt. növekedése, illetve a tulajdonos Russmedia társkeresési szegmens iránti elkötelezettsége is bizonyítja, hogy eredményesen tudnak működni a nagy tapasztalattal és márkaismertséggel rendelkező, »jól bevált« helyi szereplők. A társkeresés eddig soha nem látott mértékben tevődött át az online felületekre az elmúlt két év pandémiás időszakában, és mára teljesen elfogadottá vált, hogy nemcsak a vásárlást és a médiafogyasztást, de a társkeresést is jellemzően online végezzük.”

Németh Norbert online média pályafutásának nagy részét a Sanoma Budapestnél töltötte, ahol online marketing menedzser és online lapigazgató pozíciókban összesen több mint 10 évet töltött el, a Sanoma minden online portáljának indulásánál és piaci bevezetésénél aktív szerepet vállalt. A sanomás évek után rövid ideig Londonban dolgozott, ahol egy brit üzleti kiadó globális e-kereskedelmi tevékenységét fejlesztette. A Tchibónál eltöltött 8 év alatt a saját márkás webáruházak között meghatározó szereplővé tette a Tchibo.hu és Tchibo.pl oldalakat.

Németh Norbert legutóbbi munkahelye 2021 őszétől a Kifli.hu volt, ahol az elmúlt fél évben jelentős mértékben járult hozzá a webáruház napi megrendelésszámának közel 50 százalékos növekedéséhez.

További hírek találhatók a Media1-en. Csatlakozhat hozzánk Facebookon is!

Borító: Németh Norbert, a Dating Central Europe (DACE Zrt.) leendő operatív igazgatója  (COO).
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások