fbpx
A Nyomtass te is! mozgalom csapatának egy része

A saját megszűnésükért küzdenek – interjú L. László Jánossal, a Nyomtass Te is! mozgalom alapítójával

L. László János, a Nyomtass Te is! mozgalom alapítója volt a Media1 podcastjának e heti vendége. Már meghallgató a beszélgetésünk, amiből az is kiderül, hogy a mozgalom vezetője azt reméli, hogy már csak néhány hónapig kell dolgozniuk.

Beszélgetésünk apropóját egy, a Nyomtass Te is! mozgalom által hétről-hétre előállított újság egyik terjesztőjét ért erőszakos támadás adta, de azután sok másról is szó esett. Például a „szamizdatszerű” (de ténylegesen nem szamizdat) működés sajátosságairól és logisztikájáról, a magyar médiahelyzetről, és arról, hogy a mozgalom valójában a saját megszűnéséért küzd. L. László János azt is elmondta, hogy reményei szerint hamarosan megszűnhet az újság, reményét fejezte ki, hogy néhány hónap múlva változás következhet be a magyar médiaviszonyokban.

L. László János elmondta azt is, hogy hogyan viszonyulnak a pártokhoz, hiszen például honlapjukon egy visszaszámláló óra jelzi az április 3-i választásokig visszalévő időt.

L. László János, a Nyomtass Te is! mozgalom alapítója
L. László János, a Nyomtass Te is! mozgalom alapítója

A Media1 Podcast e heti epizódja, benne az L. László Jánossal készített interjúval, az alábbi lejátszó segítségével hallgatható meg.

Csatlakozzon a Media1-hez a Facebookon, valamint iratkozzon fel napi hírlevelünkre is, hogy ne maradjon le a híreinkről akkor sem, ha az algoritmus épp nem mutatná a tartalmainkat! A Media1 podcast adásai elérhetők a Spotify-on, továbbá a Vipcast felületén is.

További hírek találhatók a Media1-en!

Borító: A Nyomtass te is! mozgalom csapatának egy része
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások