fbpx
disney+ logó

Kiszivárgott, mennyi lesz a Disney+ előfizetés ára Magyarországon

Hasonlóan derült ki, mint korábban az, hogy az HBO Max mikor érkezik a magyar piacra.

Korábban már beszámoltunk róla, hogy a Disney megerősítette, hogy idén nyáron érkezik a magyar piacra a Disney+ (Disney Plus) streaming-szolgáltatás. Az árakra azonban a vállalat a közleményében nem tért ki eddig.

Csakhogy a mentrum.hu nevű weblap egy kiszivárgott fotó alapján kiszúrta, hogy a Disney+ havi előfizetési díja 3.090 forint lesz. Eredetileg a Disney Plus ára 2.690 forint lett volna, Star csomaggal együtt pedig 3.090 Ft, de most a weblap információi szerint megváltoztatták az elképzeléseket, és nem lesz lehetőség a Star-mentes változatot kérni. Így aztán marad az említettek közül a magasabb összeg.

Az éves előfizetéssel némiképp kedvezőbbre jön ki az egy hónapra eső díj, ugyanis az éves díj 30.990 Ft lesz, tehát aki hajlandó előre fizetni, két havi összeget megspórolhat. Ezért cserébe Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és Star tartalmak lesznek elérhetők – lásd erről itt.

Az információ az árazásról az alábbi kép alapján terjedt el.

Disney+, Disney Plus
Disney+, Disney Plus

Streamingboom

Idén valóságos boom várható a streaming-tartalmak terén Magyarországon, hiszen mint elsőként a Media1 hetekkel korábban megírta, majd azóta a WarnerMedia / HBO hivatalosan is megerősítette, március 8-án kilövik az HBO GO nevű streamingszolgáltatást és ugyanaznap elérhetővé válik az HBO MAX, valamint még szintén az idén megérkezik a Skyshowtime is az NBCUniversal, a Sky és a ViacomCBS több mint 10 ezer órányi kínálatával. Utóbbi pontos érkezési dátuma nem ismert, de épp tegnap jelentették be, hogy már van hatósági engedélyük is, és még 2022-ben startolnak.

Összehasonlításképp: míg a Disney Plus ára 3.090 Ft lesz havi konstrukció esetében, az HBO Max esetében a hivatalos bejelentés szerint 2.390 Ft lesz az összeg, sőt aki gyorsan előfizet, az 33%-os örök kedvezményt is kap az alap havi árból. A Netflix esetében a standard szolgáltatás ára 3.490 forint, a prémium csomag 4.490 forint, míg a korlátozott lehetőségeket kínáló alapcsomag ára 2.490 Ft.

További híreket talál a Media1.hu oldalon. Követhet minket a Facebookon és Twitteren is!

Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások