fbpx

Csatlakozik a TV2 csapatához Kinizsi Ottó, a Barátok közt egykori színésze

Fikciós tévésorozatok kreatív producere lesz.

A TV2 közleményben jelentette be kedden, hogy Kinizsi Ottó csatlakozik a kreatív stábjához. Közleményükben emlékeztetnek, hogy a televíziós szakember több mint tíz éve dolgozik televíziós sorozatok rendezőjeként, producereként, utómunka vezetőjeként.

Kinizsi Ottó egyetemi tanulmányait az ELTE magyar szakán végezte. Azon kevesek közé tartozik, akik színészként és háttéremberként is többéves tapasztalatot szerezhettek a sorozatgyártás terén. Kinizsi Ottó az UFA Serial Drama Gmbh-nál számos pozíciót betöltött, bár ezt a TV2 közleménye nem említi, de az RTL-es Barátok Közt színészeként szerzett országos ismertséget. Az utóbbi években pedig vezető rendezőként dolgozott a Paprika Studios gyártócégnél és animációs rendezőként a Digic Pictures-nél.

Kinizsi Ottó új munkakörében kreatív producerként részt vesz majd mások mellett a cégcsoport fikciós sorozatainak gyártásában, és feladatai közé tartozik majd a TV2 hosszútávú fikciós stratégiájának kidolgozása is.

„Picit olyanok vagyunk mi tévések, mint a séf, aki vezeti az éttermet, megtervezi az étlapot és igyekszik eltalálni a vendégek ízlését. Persze vannak jól bevált receptjeink, de ami az egyik embernek ízlik, az lehet, hogy a másiknak nem. Néha improvizálnunk kell, vagy csak érzésből főzni, kísérletezni, olykor pedig az a jó, ha pont úgy csináljuk, ahogy a nagyitól tanultuk. Vannak persze alapszabályok, érdemes tiszta eszközökkel, jó minőségű, friss alapanyagokból dolgozni, tehetséges szakácsokat alkalmazni, ismerni a legújabb gasztro trendeket, főzési eljárásokat, de a legfontosabb, hogy soha ne felejtsük el, hogy miért csináljuk. Csak jól fel kell kötnöm a kötényemet, és kezdhetjük is! Szerintem ízleni fog! “

– nyilatkozta Kinizsi Ottó a kinevezése kapcsán.

További hírek érhetők el a Media1-en.
 

Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások