fbpx
ElkXrtuk.

Elmarad az ElkXrtuk vasárnapi tévépremierje a TV2-n

Váratlan műsorváltozás a csatorna műsorrendjében.

Mint arról a Media1 is beszámolt, a TV2 a hivatalos műsorújságja szerint 2022. január 23-án, most vasárnap 21:20-as kezdéssel levetítette volna a Nemzeti Filmiroda által művészfilmnek minősített, ElkXrtuk című Gyurcsány-ellenes filmet, amelynek tavaly októberben volt a mozipremierje. Most először lett volna látható a film tévében.

Úgy tűnik azonban, hogy hiába vártak rá a nézők.

Az ElkXrtuk című film egyik részlete
Az ElkXrtuk című film egyik részlete

A SorozatWiki vette észre elsőként, hogy eltűnt a TV2 sajtószobájában található műsorújságból a film beharangozott premierje. Az ElkXrtuk helyett a Valami Amerika 3. részét vetíti a csatorna. Egyelőre nincs információ, hogy miért döntött a műsorváltozás mellett a TV2.

A Valami Amerika 3. a TV2 műsorújságjában.
A Valami Amerika 3. a TV2 műsorújságjában. Fotó: TV2 sajtószoba

A Media1 kérdéseket küldött a Kálomista Gábor nevével fémjelezett Megafilmnek és a TV2-nek, hogy mi történt, és mikorra kerül át az országos tévépremier, amennyiben reagálnak, arról természetesen beszámolunk még.

Frissítés 12:20

Itt a TV2 válasza

Megérkezett a TV2 válasza a Media1 kérdésére azzal kapcsolatban, miért marad el az ElkXrtuk vetítése, és időközben egy új premierdátum is kiszivárgott, de annak hitelességét a TV2 nem erősítette meg. Az erről szóló hír itt érhető el.

Frissítés 2022.01.21. 11:11

Kiderült, hogy Romániában, magyar hanggal és román feliratozással is bemutatják a filmet, valamint a kormányközeli Magyar Nemzet (némiképp ellentmondva a TV2 lapunknak adott nyilatkozatának) azt írta, hogy Kálomistáék miatt kerül sor a TV2-n a premier halasztására. Erről és hogy a kettő között milyen összefüggés lehet, részletesen egy külön írásban számoltunk be.

További híreket talál a Media1-en! Csatlakozzon hozzánk a Facebookon is!

Borító: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője az ElkXrtuk premierjén. Fotó: ELKRTUK / Facebook
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások