fbpx
Horváth Gergely, a Petőfi Rádió volt főszerkesztőjeként

A Petőfi Rádió egykori főszerkesztője lett a Petőfi Media Group ügyvezetője

Új feladatot kapott Horváth Gergely, aki tavaly június óta Demeter Szilárd, a Petőfi Irodalmi Múzeum főigazgatójának tanácsadójaként dolgozik.

A Demeter Szilárdhoz, az állami Petőfi Irodalom Múzeum (PIM) főigazgatójához köthető Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. 100 százalékos tulajdonában álló Petőfi Media Group Nonprofit Kft. ügyvezetője lett Horváth Gergely, aki 2016-ig a Petőfi Rádió főszerkesztője volt, majd részt vett a Manna FM alapításában is.

Az Opten céginformációs rendszer adatai szerint az új céget karácsony előtt néhány nappal, 2021. december 21-én jegyezték be, de az alapítása már novemberben elindult – létrejöttéről elsőként a hvg360 írt.

Horváth Gergely 2019 szeptemberétől egészen 2021 júniusáig a napokban épp tulajdonosváltáson áteső Klasszik Rádió reggeli műsorának, a Klasszik Reggelinek is a műsorvezetője volt – a műsor megszűnése után néhány órával lapunk arról is hírt adott, hogy a műsorvezető Demeter Szilárd tanácsadója lett.

Az Opten szerint az új cég, a Petőfi Media Group Kft., amelynek most ügyvezetői teendőt ellátja, fő tevékenysége szerint film-, video-, televízióműsor-gyártással foglalkozik, de van rádióműsor szolgáltatás, világháló-portál szolgáltatás, könyvkiadás, tévés tevékenység, újságkészítés, pr-kommunikáció és több más, médiához kapcsolódó tevékenysége is.

További híreket talál a Media1-en!

Borító: Horváth Gergely, a Petőfi Rádió volt főszerkesztőjeként. Fotó: MTI
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások