fbpx
Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője, Palik László utódja

Bejelentették Palik László utódját az Exatlon Hungary All Starban

Az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője Monoki Lehel lett, akit az ARENA4 tévécsatorna adott kölcsön a TV2-nek Palik László távozása után.

Hétfőn este kezdetét vette az Exatlon Hungary speciális évada, ahol a Bajnokok és Kihívók legjobbjai csapnak össze heteken át. A műsor első adásából kiderült, hogy a  TV2 Monoki Lehelt kérte fel műsorvezetőnek Palik László utódjának, aki nemrég távozott a csatornától és podcasternek állt.

Monoki Lehelről azt írja a TV2 közleményében, hogy húszéves műsorvezetői és sportkommentátori tapasztalattal rendelkezik, aki igencsak hamar, tizenhét évesen befejezte futballpályafutását azért, hogy sportkommentátorként a szenvedélye legyen a hivatása.

A TV2 közleményéből kiderül az is, hogy Monoki Lehelt az ARENA4 sportcsatorna adta kölcsön az Exatlon Hungary számára.

Monoki Lel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője
Monoki Lel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője
Fotó: TV2-sajtószoba

„Ifjúsági magyar bajnok is voltam a Ferencvárossal, de mindig is jobban érdekelt a sport világa annál, mint hogy csak a pályán szaladgáljak. Már gyerekként kommentáltam a mérkőzéseket, tizennyolc évesen pedig lehetőséget kaptam arra, hogy élőben közvetíthessek elsőosztályú magyar bajnoki meccset. Azóta egyértelműen a hivatásommá vált ez a szakma, mindig azt szoktam mondani, hogy nekem tulajdonképpen még soha életemben nem kellett dolgoznom, hiszen a munkám a hobbim is egyben” – idézi a közlemény Monokoli Lehelt, aki már gyerekkori álmát is valóra váltotta, hiszen kétszer is a helyszínről kommentálhatta a Bajnokok Ligája döntőjét.

Az Exatlon Hungary All star minden hétköznap este 20 órától lesz látható.

A műsorvezetővel interjút is készített a TV2.

További hírek találhatók a Media1.hu-n.

Borító: Monoki Lehel, az Exatlon Hungary All Star műsorvezetője, Palik László utódja. Fotó:TV2- sajtószoba
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások