fbpx
Palik László, TV2

Távozik Palik László a TV2-től és az Exatlon Hungary című sportvetélkedőtől

Három évad után távozik Palik a csatornától.

A TV2 hétfőn délelőtt bejelentette, hogy három évad és 303 epizód után Palik László búcsúzik az Exatlon Hungary-tól és a TV2-től. A közleményben azt írják, Palik maga döntött a távozás mellett. A sportreality azonban folytatódik majd, de nem nevezték meg, ki lesz az új műsorvezető.

Felidézték: az Exatlon Hungary, a TV2 extrém sport realityje 2019. január 2-án indult hódító útjára. Akkor mindenki nagy meglepetésére sok éves távollét után ezzel a műsorral tért vissza Palik László a képernyőre.

„Az Exatlon Hungary-nak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brand-nek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket”

– mondta el Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója.

Palik László hozzátette:.

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!”

Egy héttel ezelőtt egyébként a Blikk érdeklődésére még letagadta a TV2, hogy Palik távozik, ezt pletykának minősítették.

További hírek olvashatók a Media1-en

Borító: Palik László műsorvezető. Fotó: TV2 sajtószoba / Media1-archív
Szóljon hozzá!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások