fbpx
Az M4 Sporton látható a magyar labdarúgó-válogatott és a következő két foci EB.

2028-ig az M4 Sport közvetítheti a következő két EB és a magyar labdarúgó-válogatott mérkőzéseit

Ez már a sportcsatorna második focival kapcsolatos bejelentése az idei évben.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) és az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) megállapodása értelmében 2028-ig az M4 Sport lesz a magyar labdarúgó-válogatott, valamint a következő két Európa-bajnokság kizárólagos hazai közvetítője – tájékoztatta az MTVA sajtóirodája az MTI-t.

A bejelentés szerint az UEFA EURO 2024 és 2028 valamennyi mérkőzése mellett az UEFA Nemzetek Ligája döntőjét is közvetíti a közszolgálati média sportcsatornája.

A most meghosszabbított szerződés idén a második jelentős megállapodás az M4 Sport számára: mint arról a Media1 beszámolt, a sportcsatorna korábban már bejelentette, hogy 2024-ig rendelkezik a Bajnokok Ligája, az UEFA Európa-liga és a Konferencia-liga mérkőzései kapcsán az első választás jogával.

„A mostani szerződésünkkel biztosítottá vált, hogy a többi csapatsporthoz hasonlóan a labdarúgó-válogatottunknak is az M4 Sport lesz az otthona. Nem kérdés, hogy ezzel a szerződéssel az M4 Sport a legnépszerűbb és legnézettebb sportjogokról szóló együttműködést kötötte meg”

– mondta Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója, aki hozzátette:

„A nyári Eb-döntő és a három magyar vonatkozású csoportmérkőzés a teljes hazai piacon 2021 eddigi legnézettebb műsorai. Abban bízunk, hogy a következő két kontinenstornára is kvalifikálja magát nemzeti tizenegyünk. Az UEFA Nemzetek Ligájában pedig – mivel feljutott a legmagasabb ligába – jövőre biztosan a kontinens legerősebb csapataival mérkőzhet meg, mi pedig közvetíteni fogjuk”.

További híreket talál a Media1-en!

Kiemelt fotó: m4sport.hu
Szóljon hozzá!

A Media1 legfrissebb hírei

Kövessen minket!

Iratkozzon fel a Media1 napi hírlevelére!

Értesüljön azonnal a legfontosabb médiás hírekről!

Lájkolja Facebook oldalunkat!


Kérje ingyenesen napi hírlevelünket!

Adatvédelmi beállítások